Ar auto ceļojumā uz Franciju

Tā, jautājums! Vai kāds ar auto ir devies ceļojumā uz Franciju. Ja brauc caur Poliju(brrr), var saņemt dazhaadus pārsteigumus. Kā ir ar prāmi līdz Vācijai? Cik stundās tur var nokļūt?

Regnarish (2004-03-10 10:29)      .. zinu ka no Liepaajas jaabrauc... biski daargaak jau ir un ilgaak arii, toties pa celjam vari izguleeties un droshiiba (kas nav mazsvariigi) arii ir garanteeta....

Venice (2004-03-10 21:32)      Shovasar braucaam uz Franciju, cauri Polijai, Vaacijai, Holandei - ljoti aatri.Bijaam nobijushies no Polijas ljoti,ka praatojaam par praamjiem arii, bet patiesiibaa, nav nemaz tik traki. Galvenie noteikumi, nestaaties nekur Polijaa 100 km radiusaa no robezhaam, peec iespeejas mazaak staaties, labaak aizvilkt liidz Vaacijai, taa izplaanot, ka pa Poliju brauc dienaa. Mums tur saluuza mashiina, ljoti atsauciigi polji to arii pa leeto salaboja. Tie ir stereotipi par Poliju, iznjemot celjus, tie ir tieshaam slikti, bet paraleeli fuuru izdangaatajaam shosejaam ir normaali lauku celji un galvenais vajag pashiem sapraatiigi un uzmaniigi uzvesties Polijaa un nekaadu probleemu.

toldo (2004-03-11 15:32)      Viss atkariigs no auto un kompaanijas, ja auto ir labaa kariibaa un eetis un jautra kompaanija , caur Polijai var izbrauk bez probleemaam. Celji tieshaam vietaam ir kaa veljas deelis, bet kopumaa ne sliktako kaa pie mums Latvijaa!
Jaauzmanaas pileetaas!!! Nav ieteicams paarkaapt nekaada veida satiksmes noteikumus, jo pilicisti var uzrasties nez no kurienes un sodiit par katru siikumu!
taados gadijumos vienmeer gataviibaa jaabuut 20 - 50 zlotus ,ar kuriem policists pieveers acis uz paarkaapumu.
Kopumaa jaasaka, Polija ir kjuvuusi daudz civilizeetaaka ,nekaa taa bija pirms 5 - 10 gadiem.
Veiksmi celjaa !!

Izmiileeshu_beibi4 (2004-03-11 15:50)      A man,piemeeram Polija patiik.Varu ieteikt celju.No Suwalkiem maucam uz Gizhicko(Pa celjam apskatot Hitlera miitni Wolfshance),tad uz Olstyn,tad uz Gdansk,Slupsk un galarezultaataa uz Scecyn.Saakumaa gan celjsh pashaurs,bet bandiitu toch nevajag buut.Un staaties var visur,ja auto nav ljoti jauns.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu