Ar auto uz Tatriem Slovākijā

Vai kāds ir braucis vasarā ar mašīnu uz Tatriem Slovākijā.
Ko varētu apskatīt, kāda pieredze un ieteikumi!?

bonaqua (2005-06-20 11:51)      Ar māšīnu neesmu braukusi, bet ar tūristu autobusu gan. Paskaties piedāvātos maršrutus.Es biju ļoti apmierināta ar redzēto, Kāpjot augstajos Tatros var izvēlēties dažādu grūtību pakāpju maršrutus. Zemajos Tatros var apskatīt alas. Ir arī daudz citu objektu ko apskatīt. Nakšņošanas vietas parasti var dabūt jebkurā ciematā, jo tūrisms ir viens no galvenajiem ienākuma avotiem valstī. Vēlu jauku ceļojumu!:))

rafaela (2005-06-20 12:38)      Slovākija ir bagāta ne tikai ar kalniem, bet arī ar saviem minerālūdens baseiniem. Ir daudz sanatoriju,kur var atpūsties un vakarā ir dejas pie 80to gadu mūzikas kā padomju laikos:)
Noteikti apskatiet SLOVATSKIJ RAJ! Dažādu pakāpju tūristu takas ,dažviet ar šķēršļu pārvarēšanu,noteikti nevar nosaukt kā mierīgu pastaigu kalnos. Turpat ir arī vieta , kur uzcelt telti. Pilnīgs pretstats ČESKIJ RAJ.
Lai veiksmīgs ceļojums.

delfija (2005-06-21 11:07)  1   www.slovakia.sk un visa informaacija kaa uz delnas - Dunajecas plostu brauciens, zvani Ruudolfam Veljichkam, Spishskas pilsdrupas iespaidiigas, maza, jauk apilseetinja Levocha, Slovaakijas paradiize, Dobshchinas ledus alas, Neiztruukstoshi Augstie Tatri, Demanovas stalaktiitu alas, upes brauciens Jasnaa, akvaparks Tatralandia (apskaties www.tatralandis.sk), termaalie baseini un citi prieki... Lai izdodas!

tedis (2005-06-30 14:15)    1 Pa ceļam apskati Krakovu un tās tuvumā esošas sālsraktuves. Forši ir augstie tatri.Līdzi paņem siltas drēbes, labus zābakus, ūdensizturīgu apmetni, guļammaisu un dienas 5 var staigāt pa augšu no vienas (hatas)viesu mājas uz otru. Ēst var dabūt visur, cenas ne dārgākas kā rīgā.

ilzuxs220 (2005-06-30 20:33)      Itķā viss jau pateikts- bet noteikti-brauciet, tas ir to vērts,lai veicas.

Tuurists (2005-07-01 12:08)      Kur braukt, apmēram ir pateikts, jautājums kā :)

1.Iegādājies autobāņa karti (uzlīme ko lipināt logā). Normāli izbraukāt Slovākiju netiekot uz maxas ceļa ir diezgan grūti. Bet ekonomējot uz šo uzlīmiti kas nav dārgam var ieberzties 100 eur sodā!
2.Nemēģiniet kautkur kalnos "djikarjom" būvēt teltis. Var uzrauties uz ko skarbāku par privātīpašniekiem. Pa kalniem tuso lāči.
3. Lētāk uz konfotablāk dzīvot privātajā sektorā, jo liela daļa lielo viesnīcu pieder valstij un tur ir Tambovas serviss par Šveices cenām!
4.Ja tuvojas nakts, vietu kur gulēt nevajag braukt meklēt uz populārajiem kurortiem, var gadīties ka viss ir pilns, un kur nakšņot atradīsiet tikai uz rīta pusi!
5.Atcerieties, ka mazajos miestos var palikt bez benzīna, ja izdomā to kautkur naktī ieliet, un būs jāgaida līdz rītam.

Hilia (2005-07-08 12:59)    1 Svētdien kā reizi atbraucām (jau trešo gadu pēc kārtas braucam). Nu tik ļoti patīk kalnos, ka tālāk īpaši arī neskrienam, bet iepriekšējos komentos plus/mīnus viss arī minēts - vēl tikai karstos avotus varētu minēt. Un labāk (ātrāk) braukt ne caur Varšavu, bet pa Ziemeļu ceļu - uz leju no Belostokas. Dzīvošana lēta - privātajā sektorā var dabūt pieklājīgu piedāvājumu par apmēram Ls 5 no deguna par nakti. Ja ar teltīm - viennozīmīgi iesaku kempingu "Jupela" Stara Lesnā (pie Tatranska Lomnicas). Brīdinājums - šis ziemas vētra patiešām ir izpostījusi VISUS turienes mežus - postaža ir diezgan depresīva. Ja esat kalnos kāpēji - jaukākā virsotne, kur uzrāpties - Krivāns. Pirms kāpt ar pērnajām kartēm, noskaidrojiet, vai taka ir attīrīta - dažas ir ciet - sagāztie koki nav izvesti. Ja vēl kādi jautājumi, ar savu svaigo pieredzi varu pakonsultēt ;o)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu