Kam Latvijā tagad gribēsies uz Indiju, pēc Ligas Skromanes nežēlīgas nogalināšanas tur?

Indijas štata kurā viņa dodās uz ārstēšanos skaitas labvelīga turistiem, attistīta. To ko ar viņu izdarīja, raksturīgs islamistiem. Kā vispār jūs skatāties uz starptautisko tūrizmu, šajā karu laikmetā Irakā, Sirijā ?

fargo  2 4 nevaru saprast, ko var braukt ārstēt uz... indiju? ziloņu vējbakas?
indijā problēmas un nemieri notiek nonstopā. vnk maz info par to ir. un problēmas ar musulmaņiem indijai ir nu jau tūkstoš-trīssimt gadu. arī - nonstopā.

un irāka ir teroraktu visapdraudētākā valsts pasaulē, līdzās pakistānai un afganistānai.

kāpēc brauc? piedzīvojumus meklē. un atrod. un ne tos, kurus meklē.

_Rainbow_  2 6 Indija garīgi it ļoti tumša zeme! Ļoti!

spigana1964    4 Maksima aizgāja bojā 54 cilvēki ?Vai tad kāds lielveikals ir bankrotējis.Cilvēki ātri visu aizmirst.

Vaukskis    1 Uz Indiju es gribētu gan vismaz vienreiz mūžā aizceļot, ja būtu iespējams, bet nav tā, ka alkstu un obligāti būtu turp jādodas, bet uz Irāku un Sīriju vismaz šajos gados nē, jo tur tomēr vairāk vai mazāk aktīva karadarbība.

Rondijs  1 3 Tik tiešām, ko tur ārstēt Indijā? Apjukuši bezpalīdzīgi ļaudis izmisumā skrien tūkstošiem kilometru meklējot glābiņu - tas protams ir skumji, bet izārstēties var tepat, gan depresijas, gan visas citas slimības. Nevajag būt iedomīgiem, meklējiet palīdzību pie ārstiem, papildus pie dziedniekiem, zintniekiem, vienkārši gudriem cilvēkiem, psihoterapeitiem. Jo ķermenis un prāts ir vienoti, visas kaites sākas galvā. Un mierīgi var izārstēt pat kļūdīgi sauktās “neārstējamas “ slimības, ja vien neesat jau nolaiduši visu bezcerīgi tālu.

dogville  5 1 Komentārs 12.27 nokauj pēdējās ilūzijas par mūsdienu izglitibas līmeni.

MrJones  1 2 Nu,,.nedomaaju, ka Indijaa netiiriiba ir vieniigais, ko apskatiit,,...kaa tad viisi senie templji, alas (ar lielo burtu)...? Ne socializeeshanaas noluukos,.bet viena no vietaam uz kartes, kur gribeetos pabuut - pilna ar veesturiskiem artefaktiem!

MrJones    2 Starp citu, Iraaka, Siirija,,...shis senaas Mezopotaamijas regjions - cilveeces pirmssaakumu posms.,,man skiet, ari vajadzeetu buut ar savu auru,,..nerunaajot par karadarbiibu, protams,,...bet.............tam visam savs iemesls!!

shining    2 Rondijs [14:53]: Ja tas Jums nebija tikai retorisks jautājums, tad Indijā ir gan ko darīt - tur arī alopātiskā medicīna ir attīstītāka un lētāka. Piemēram, pagūglējiet, cik izmaksā hepatīta B ārstēšanas zāļu kurss LV un Indijā! Arī ajūrvēdas fundamentālā pieeja veselībai ir laba alternatīva - kamēr mūsu ārsti izraksta dārgas zāles par vairākiem simtiem, lai cīnītos ar sekām, kas pārstājot lietot medikamentus atgriežas, vai godīgi noplāta rokas, ka neārstējami, tur saņemtā konsultācija un zāles man izmaksāja 15 LVL un 10 dienas terapijas ar permanentu efektu.. Pie visas manas skepses un racionalitātes: fakt na ļico! Vienīgi, kā jau visur, jāuzmanās arī no kaktu dakteriem, jo var sanākt maksāt par neko vai pat par kaitējumu.

RRAGANA    1 Shining->gan jau gribēji teikt par hepatītu C!

Rondijs      18:56 par to jau es nešaubos, varbūt tāpēc viņas arī aizbrauca, jo ceļošanas izdevumi + riski izskatījās labs piedāvājums, bet rezultātā taču viņu lēmums izrādījas nepareizs, kļūdaini novērtēja riskus, par ko samaksāja visaugstāko iespējamo cenu - dzīvību. Ne venmēr lētāk, ir labāk. Pareizāk sakot, nekad lētāk nav labāk. Tāpēc mana kritika ir tikai par pašu lēmumu pieņemšanas veidu, par problēmas risināšanas veidu. Nevar skatīties tikai uz cenu, jo tad pārējie būtiskie kritēriji pāliek ārpus uzmanības loka. Šis protams nav parastam cilvēkam padoms..

Lince15      Indija nav tā valsts kur doties dāmā vienā pašām. Jo Indija sieviešu daudzums ir 30% no vīriešu, un dēļ to arī ir šie seksuālie noziegumi balstīti.
Bet šāds noziegums notiek visur, Anglijā, Vācijā un citur. Peejās minētajās vietās to parasti izdara migranti. Indija to dara paši vietējie.
Braukt tur var, ja velk tā kultūra.
Savukārt Jūsu minētās arābu valstis, tās gan neiesaku apmeklēt.
2018-07-23

Lince15      Uz Kubu gan der nobraukt, eh jau aizmirsis esmu to Brežņeva laiku, kad viss ko pirkt gribās ir jāizcīna garās rindās un vēl jāuzmin kurā bodē to mantiņu pārdod.
Visādā gadījumā Kuba nav briesmīgāka par Venezuēlu, man vēl jauka atmiņā ir kad pirku degvielu Venezuēlas tankštellē, kur cena par litru bija 34 eiro centi. Pasakaini leta degviela. Vienīgi vajadzēja uzrādit transporta karti. Bet to uz laiku varēja aizņemties. Un tad kopā ar karti sanāca tik mazas izmaksas. Ja vēl limitēts bija 20 litri vienā reizē.
Tā ir vienīgā komonistu valsts kur tik zemas cenas degvielai. Bet pārtiku veikalā neceriet dabūt, tā ir tikai par taloniem.
Kubā šķiet ir līdzīgi ar pārtiku. Bet abruņojies ar suvenīriem no Eiropas un tad arī rijamo dabūsi iegādāties.
2018-07-23

ketija_20      nodur ari Vacija un Sveice. Mani tas neattur. 2018-08-06

Ingemaars      Man gribēsies... Cik ļauži Latvijā nav noslepkavoti... 2019-02-05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu