Kas jāievēro ceļojot uz Indiju?

Kādi būtu Jūsu ieteikumi - kas būtu jāievēro, dodoties uz Indiju?

Just_for_fun (2003-11-13 08:56)      Staasta, ka turp varot doties tikai tie, kuri nebaidaas no visadiem moshkjiem. Man viena draudzene staastiija briesmu staastus par triszvaigznju (ja pareizi atceros) hoteli kaut kur aarpus lielajaam pilseetaam, kuraa vinja dziivojusi. Tur pa griestiem skraidiijushas kjirzakas, un vienrezi istabaa bijusi ieliidusi chuuska. tiesa, ne indiiga.

melisaM (2003-11-13 10:01)      varbuut panjem liidzi kaadus pretalergjijas preperaatus...mazums kaada musha iekodiis :)) veixmiigu celjojumu :)

SpiritDragoness (2003-11-14 13:31)      vai... varu pastaastiit daudz ko par cik es tur nodziivoju ilgi un dikti... bez gaazes maskaam, bez alergjijaam... un droshi dzeeru uudeni no kraana.

kaut kad agraak es jau biju pastaastijusi par indiju... paskaties uz ieprieksheejaam teemaam... tur vajag buut... jeb atraksti man personiigi ar jautaajumiem kas tev konkreeti interesee...

indija ir valsts par kuru labaak zinaaj jau ieprieksh ka tur viss notiek... pirmkaart lai neshokeetos... otrkaart lai zinaatu kaa pareizi riikoties situaacijaas. indieshiem ir pavisam cita domaashana un dziives stills, bet kaa cilveeki vinji ir ljoti atveerti un pretiim nakoshi un izpaliidziigi... bet jaabriidina ka rikshu shoferi un paardeveeji dreebju veikalaa centiisies nopelniit cik vien iespeejams vairaak no jums.... par to es jau kaadreiz rakstiiju...

SpiritDragoness (2003-11-15 12:55)      aaah... nu labaak nebraukt uz indiju juunijaa... nevis tapee ka vasara un vareetu buut karsti... nemaz ne... bet tapeec ka juunijaa tur saakaas lietus sezona kura ilgst apm. 3 meeneshus. 3 meeneshus lietus liist gandriiz vai nepaartraukti.... vis paliek mitrs, dreegns... auksti un nepatiikami.

Mr_woods (2003-12-10 13:13)      Mani pazinas regulari apmekle Indiju, kulturas limena celshanai:)Pats neesmu bijis,pec atsauksmem tas nav prieksh manis.Divi gabali patreiz tur atrodas, viens dzivo Goa province noirejis villu ar daudz istabam un iziree cilveciniem , kas 1 reizi ierodas pastasta kas ko,izrada nozimigas vietas:)Otrs ekstremi skerso noteiktus platuma gradus.Vakar atsuutija SMS-pazaudejis sapratu okeana krasta:)Cilveki kam nav nepiecieshams komforts jutas tur ekselenti.Jasaprot kapec un ka Tu uz turieni brauc, ja ekskursijaa pablisinat acis tad jau var ar gruppu.Bet ja prieksh relax un piedzivojumiem tad varu iedot,web adresi tas kursh Goa apmeties(tikai buus jasamekle).Sarunasiet pa tiesho!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu