Ceļojums uz Indiju

Sapņoju atkal tik uz indiju. .. vai kādam ir kādas idejas kā to izdarīt viss lētāk. labprāt ņemtu compaaniju līdz arī. .. parādītu šo to par cik es tur jau esmu bijusi. .. zinu šo to. ..

lietotajC      -> SpiritDragoness: kaadaa veidaa tu celjoji pirmo reizi, un cik tas aptuveni izmaksaaja?

xlt      es arii sapnjoju.. nu un gribeetos pabuut Goa. esmu dzirdeejis daudz nostaastus. tik laikam tur taada baigaa tuurisma vieta laikam.
a vispaar kaadreiz kliida baumas, ka no Praagas iet buss uz to pusi. nezinu kaa ir tagad. bet reaalaakais variants droshi vien ir ar vilcienu caur krieviju.

Lea1      Mēs kā reiz ar vīru plānojam nākamgad doties uz Indiju, apceļot svētvietas.
Ar šausmām gan iedomājos, kā es tur izdzīvošu, jo plašais literatūras klāsts, nekādu saldo maizi nepiedāvā..;((
Bet, ja par lētāko ceļojuma veidu - tikai caur viņu vietējām tūrisma aģentūrām. Sanāk daudz lētāk, ja to tā var teikt, jo kopumā jau šis ceļojums ir padārgs...
Vai vari lauzt manus priekštatus par to, ka esot Indijā, mani nepārtraukti aiz rokas neraustīs ubagi, man nebūs jāstaigā pa sač....ām ielām un es ieraudzīšu kādu sakoptu vidi?

ljoljiks      Idejas jau sen materializeetas prieksh starta es naakamgad aptuveni 15 decembrii tur ieradiishos pa taisno no Laosas ar Latvijas ekstremistiem (pirms tam pabijushi novembrii buusim Japaanaa un Vjetnama, kaa arii paris dienas Tailandee prieksh viizu sadabuushanas - nekaa seviskja, nekas nav plaanots viss uz vietas, gan kalnos kaapsana gan upju izbrauksana ir tikai 1,5 meenesha marshruts, jo trakaak jo labaak, pa Indiju plaanots celojot uz vilciena, jumta, jo tur it kaa taada arii ir taadas biljetes:)
Alah akbar:)

Lea1  1   SpiritDragoness: šķiet, ka pie datora Tu tiec tikai vēlu vakarā, ja? :))
Nu, re, pati jau zini tos lētākos variantus, kā nokļūt uz Indiju.
Jā, par ubagiem esmu lasījusi, bet paldies par ieteikumu - centīšos izlikties, ka esmu kurla, lai arī kā gribētos viņiem palīdzēt.
Lai vai kā, neliels satraukums tomēr ir, jo man ir teikuši, ka Indijā ir daudz briesmīgāk kā Āfrikā. Šogad biju Kenijā un arī biju šokā - tāda nabadzība un netīrība. Es nevaru pat iedomāties, kas mani varētu sagaidīt Indijā, ja tur esot vēl trakāk..:)
Gribētos vēl ko no Tevis uzzināt par Indiju, tikai īsti nezinu ko jautāt..;))

ciparnieks      Es nezinu kaapeec visi taa uz Goa nesaas, cik esmu lasiijis ziemel Indijaa arii loti daudz ko redzeet, it seviski vasaras laikaa kad ledus Himalajaas nokuust un takas ir pieejamas.
No savas pieredzes varu teikt ka vislabaakais un leetaakais celosanas veids ir ar Lonely Planet graamatu attieciigajai valstij. Arii veerts paskatiities www.lonelyplanet.com kur ir message boards un visaada laba informaacija. Veiksmi celojumos

;-)
2003-12-11

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu