Sanktpeterburga.

Gribetos dzirdet atsauksmes.
Taiso braukt vasara ar bernu,ar vilcienu.
Ko varat ieteikt,kas butu interesants bernam,jo visadas pilis utt isti nepatiks.
Un vel jautakjums,vai vaur nemt lidzi zales,ja nu paliek slikti utt,vai Krievija var ievest.
Un ka ar datoru,no kaads vertibas ir jadeklare?
Paldies jau ieprieks.

Tessa  4 5 Ermitaža nav tikai gleznas.
varbut, tomer, pamaini marshrutu, citadi izskatas, ka dzimshanas dienas davana bus tada nekada. brauciet uz kadu izklaides vietu arzemes.

Geisha  2 3 Pirms gada savus mazdēlus aizvedu uz Talsiem skatīties vecos traktorus. Puikas protams sākumā spurojās, bet tie iespaidi kurus viņi guva Talsos ir vienreizēji. Paldies Talsu Aivaram par to, ka viņš mums izrādīja Talsus ar visiem to jaukumiem - Laumu parku, Talsu muzeju, dzirnavām, bānīti. Tagad atkal plānojam turpināt dažādas ekpodīcijas. Ventspilī esot enkuru muzejs, kur pat vīriem esot mutes vaļā. Daugavpilī ir skrošu rūpnīca (varbūt var pašaudīties ar kādu gaiseni vai plinti), Sventē Iosifs Staļins tanks.
Ahā atrakciju parkā esat bijuši? Tas kas ir Igaunijā.
Mani puikas (10 un 8,50 gadi) parasti ir stāvā sajūsmā no visiem tiem Tarzāniem, Kaķīšiem, Minhauzeniem. Nākošvasar plānoju izbraukt ar puikām mana tēva kaujas ceļu no Latgales ciemata līdz Zedelgeimai.

fargo  2 1 vasarā!
uz turieni ir jābrauc vasarā, tās ir divas dažādas ainas, strūklakas, kanāli, brauciens pa somu līci. slapjā, drēgnā pat pretīgā laikā, vai... vasarā? ne strūklakas, ne baseini nav domāti ziemai. un pēterburgā agrāk bija lielas kupenu problēmas un transports briesmīgs. labi, ja izmantosiet visur taksometru. bet autobusi uc sab.tr. bija atbaidoši.
savs auto vai taksis. un vasarā. un lēnām. ekskursijas nereti ir sprints no vienas vietas uz otru, ēšana un sprints pa "obligātajām" vietām turpinas. man patīk lēnām, nesteidzīgi, braukt kur un kad gribi un uz kurieni gribi. un ja apnīk, vnk doties citur, būt brīvs un nepiesiets kaut kādiem režīmiem un grafikiem, kur jāpaspēj un cikos.

Tessa  3 5 12 gadi ir jau pieaudzis cilveks, kuram tieshi jarada un jastasta tik daudz, cik vien lien galva un liist pari.
apbrinojami. bet nu katrs jau audzina pa savam.

Geisha    1 Vienreiz lidoju uz Rejkjavīku un uz diennakti iestrēgu Londonā. Tur pie viesnīcas Viktorija ir tūristiem domāti busiņi ar tulku kādās 8 valodās (austiņas). Ar to busiņu var vizināties visu dienu. Izkāpt, iekāpt, piebrauc pie muzeja, pastaigā pa parku, paēd un atvizinās atpakaļ uz centru. Daudzi muzeji ir bez maksas. Tas Tev ideja nākotnē.

edding  4 4 Kādas vēl savas intereses. Ja tev teica ka jāiet tur un tur, tad būs vien jāiet:))

joens  1   SPb ir forša, ja vien iespējams, jābrauc noteikti. Krievijas caru bagātībai analogus savām acīm neesmu skatījis, šādi man Luvra pēc Ermitāžas likās kā zemnieku būdiņa pret mūsdienu dzīvokli (es ne par mākslas darbu kolekcijām, kas abās vietās ir apskates vērtas). Drīzāk līdzību varētu meklēt ar Vatikāna muzeju.

Pēterhofā iekšā neesmu bijis, tikai pa parku gar strūklakām staigājis (pietiekami ilgu laiku prasoša nodarbe).

Biļetes šaislaikos varētu būt arī laicīgi internetā sapērkamas.

Tilti baltajās naktīs - jūnija-jūlija vidus apmēram. Ja vien neapmetas tālajos guļamrajonos, var šādam priekam arī ar taxi pabraukāties.

Vilciens dārgs, ja speciāli nemeklē piedzīvojumus, var arī uz lidojumu tad skatīties.

Speciālās zāles ņemt līdzi, ar psihotropiem uzmanīties. Pret sāpošu vēderu vai apaukstēšanos var arī visu uz vietas nopirkt.

Rondijs  3 1 Jā pieaugušajam, kam interesē arhitektūra un vēsture, vai piemērma - ēdiens, vērts aizbraukt, bet manuprāt, puikam tāda vecumā nu galīgi nav ko meklēt, nekā tur nav, viss noplucis pelēks un netīra, vēl trakāk kā Rīgā, braukšanas kultūra zema, sab.transports, metro, nožēlojams. Bet saprotu ka nav daudz variantu, ja prāmis neder un lidot neder tad jau tālāk par Poliju braukt būtu garš ceļš

adamsone  4 3 Nesaprotu, kāpēc uz Spb. Izklaides droši vien, ka ir kur tuvāk un kur vīzu nevajag.

Samila  4 2 Forša dāvana dēlēnam dzimenē, kas jau izklausās pēc soda...
Tad jau labāk Europaparks vai Legozeme ;)

Kā mana draudzene reiz teica, suņiem kaķi nedzimst!

Samila  2 1 Kad reiz gribēju iztaisities par gādīgo māti, aizvedu dēlēnu uz Lotes zemi...
Aizbraucām, viss forši, es visu dienu sauļojos, viņš spēleja futeni, knapi uz vakaru pierunāju planetārijā ieiet ;)
Secinājums: nav jau pa visu vari jāspiež sevi pa pasauli skraidīt, lai tikai būtu ko kaimiņiem pastāstīt... var jau tāpat būt labi!
Un nebūs jautājumu - muzejs vai akvaparks :)

Karmensita    1 Lai jautrāk!

https://skaties.lv/zinas/arvalstis/10-bildes-no-peterburgas-kuras-tu-nekad-neatradisi-turisma-celvez
os-skaties-foto/

antans_dzenis  2 2 Man ar grūti saprast, kāpēc ar bērnu būtu jābrauc uz Pēterburgu. Diezgan nomācoša impērijas pilsēta - gan ar to nehumāno mērogu, gan noplukuso greznību un netīrību. Nezinu, kāpēc to sauc par ziemeļu Venēciju vai Amsterdamu - nu nav tur nekā no šo Eiropas pilsētu jaukuma, mājīguma un pievilcības, - visas tās krastmalas ar granīta malām, nepiejejamas, kanāli diezgan taisni, nomācoši. Izņemot vienu, - to līko, kas no kādreizējās upītes veidots, - tajā varbūt ar ir kāda vārga atblāzma no Amsterdamas šarma. Pilsētvides kvalitāte, apkalpošanas, braukšanas kultūra - ļoti krieviska, nerunājot nemaz par policiju, ar kuru iznācis saskarties. Nu noteikti tā nav pilsēta, uz kuru ar bērnu ieteiktu braukt - tādam nolūkam ir daudz piemērotākas pilsētas tādā pašā sasniedzamības tuvumā.

saulete      Var pabraukt ar kuģiti redzēs pilsētu .Skaista pilsēta .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu