Ceļojums uz Āfrikas vidieni (Kongo, Somālija)

Vēlētos šovasar aizbraukt kaut kur uz Āfrikas vidieni(Kongo, Somālija vai kas cits). Vienkārši gribas ko eksotisku. kur varētu atrast informāciju par iespējām un cenām, jo īpaši dārgi un ekskluzīvi ceļojumi neinteresē. varbūt kāds var dalīties ar personīgo pieredzi.

SantaCruz (2005-06-10 01:00)      Ko īdi te? Darbojies.. zinu vienus LV krievus kas ar "volgu" četros mēnešos nokļuva līdz Johanesburgai un atpakaļ Rīgā!

Maverick (2005-06-10 01:21)      Tas būs padārgs prieks. Ja kā organizēts tūrisma brauciens, tad rēķinies ar pāris tūkstošiem uz degunu. Ja "ar stopiem" - tad protams, daudz lētāk, bet kā turp reāli nokļūt, izņemot lidmašīnu - nezinu. Es laikam uz tādiem nenopietniem pasākumiem nevru atļauties "parakstīties" :/
Bez tam rēķinies, ka pasākums var izvērsties vēl eksotiskāks, nekā vēlies - piemēram malārija, vai vari kļūt par ķīlnieku vietējiem musulmaņiem :)

joens (2005-06-10 11:30)      Pasākums pretēji Maverick`a domām ir ļoooooti nopietns. Ar citādāku attieksmi plānot un realizēt šādus pasākumus parasti ir ļoti kaitīgi personīgajai veselībai un dzīvībai, īpaši abās nosauktajās valstīs.

Izmaksas drošāk būtu plānot no pāris tūkstošiem Ls [vīzas, ceļš, paika, potes, apdrošināšana utt.], kaut, ja neplāno doties pavisam kontinenta dziļumā, var izlīst arī zem Ls 1,000, īpaši rietumkrasts - Maroka, Mauritānija, Mali, Gana .... Apmēram to pašu var plānot Ēģipte, Sudāna, Etiopija, Eritreja un caur Irānu, Turciju uz mājām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu