Naktsmītnes Sāremā

Vēlos apskatīt Sāremā, bet esmu mazliet apmulsusi, kuru naktsmītni izvēlēties varbūt kāds var padalīties pieredzē . ..

bonaqua      Es biju Sāremā ziemas laikā, dzīvoju Kuresārē, viesnīcā. Pa salu braukājot, secinājums tāds, ka vasarā ar naktsmājām problēmām nevajadzētu būt. Kempingi tur netrūkst.

ata      Biju pagaajusho vasaru un nozjeeloju, ka nerezerveeju naktsmiitnes jau Latvijaa (te caur Impro tas sanaakot ap 7 Ls par vietu maajinjaa). Uz vietas bija diezgan pilns un cenas patsmit latos no galvinjas. Vareeja arii telts vietu kenpingaa dabuut, bet kopaa ar mashiinas staavvietu 3 cilveekiem (mazgaashanaas atseviskji) sanaaca 10 Ls. Otru nakti uzsleejaamtelti mezjaa un neviens muus netrauceeja. atmaksaajas izbraukt visas triis salas, tikai informaaciju par praamju laikiem vajag uzzinaat pirms paarcelshanaas uz Sareemu, jo tur informaacijas iespeejas nav taadas kaa Eiropaa. Veiksmi!

calgary      es biju Saremaa,tur ir neslikti,tirdzinji parbazti ar nevajadzigiem shtruntinjiem,bet naktsmaajas dabujaam labu labaas!baigi glaunaas 2stavu maajas ar visaam eertiibaam.BET....kaa mes pie vinjam tikaam,nezinu!bijaam iedzeerushi!lietas kaartoja neiedzeerushie!taa ka nevaru paliidzeet!

Pahans  2   Viesu nams JURNA - netālu no Kuresāres (apm 5 km)

PamodosViena      Saaremaa ir skaistaakaa vieta pasaulee...es tur 2 nedeeljas viena pati ar stopiem un kaajaam celjoju...ideaali..

Ideaalaakas nakstmiitnes bija teltii pie juuras...
saakumaa druksu bail bija...bet peec pirmajaam dienaam, ja kaads chabinaajaas ap telti naktii..tad reakcija bija taada, uztraukshos tad,ja liidiis ieshaa, kameer nelien- gulju nost..;)
bet vispaar igaunju laudis( saaremieshi) super atsauciigi bija..
Ja sanaaks iebrauc Abrukas salaa, tur igaunju raxtnieku tik daudz kaa citaas salaas burkaanu daarzaa...Jiri Tuliks vienmeer buus prieciigs padaliities savaas atminjaas par Latviju un draudziibu ar Annu Zjiiguri.
Tad eel iesaku pamaaciities igaunju valodu mazuliet...jo shajaa salaa iipashi pieraadaas tas,ka anglju valodu vinji nemaak, bet krievu nemiil..

Bet vispaar - ar nelielu skaudiibu noveeleeshu veiksmiigu celjojumu...;)

aa..paluukojiet vai Saaree, netaalu no pashas baakas gadienaa nav zivju restoraanins...ja buus -tad tam jaabuut labam;)...kaads draugs igaunis soliijaas pirms divi gadi taadu tur uzcelt...tad nu luukojiet..
noteikti veel aizbrauciet kaajaam pastaigaat gar ohesaares pank....tur nu ir riktiigs bleeru raganu skats;)shermulji metaas..


nu..labi...te nu beishu savu atdziishanos miilestiiba igaunju salai Saaremaa;)..
veiksmi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu