Ķimiskās trases virs mūsu galvām

Šodien Latgalē smuki spīdēja saulīte. Ka nenopriecāties. Toties debesis izvagotas ar pamatīgām trasēm, kuras izpletās pa visu debess jumu. Piezvanīju vienam cilvēkam, kuram ir pielikums telefonā. Tobrīd lidoja Londonas reiss un Singapūras. UN META ZARAZU UZ MŪSU GALVĀM. Pieprasu Kariņam, Levitam, Pabrikam, Mūrniecei, lai nekavējoties iesniedz šīm valstīm notu. Cik tas vēl turpināsies? Tik lasām, ka februārī būs kirdīk.

rinkulis  3 4 Pa nakti sapinos meistarībā, Kļūdas labojums:

Ja visus 320 kubikmetrus degvielas izsmērē 1 mm slānī, tad var noklāt 32 hektārus jebšu 566 metri x 566 metri.

*320m^3 / 0.001 (1mm)=320000 m^2 1ha=10000 m^2 --> 32 ha
*SQRT(320000)=566 metri --> laukums 566x566 metri.

Salīdzinājumam - Rīgas platība ir 304 kvadrātkilometri, jebšu 30400 ha
*30400/32=950--> tik lidmašīnām (lielajiem aribusiem) PILNĪBĀ visa degviela būtu jānolej, lai noklātu visu Rīgu ar 1 mm slānīti (attiecīgi 95 - ja ar 0.1 mm slānīti - jebšu 100 mikroniem, kas ir ļoti štruntīgas siltumnīcas plēves biezumā). Atgriežamies pie fakta, ka degviela vajadzīga, lai turētos gaisā, un "darba vielu" nevar liet klāt patvaļīgā koncentrācijā klāt degvielai - savādāk turbīnas varētu nokaut, vai samazinātos efektīvais reindžs.

Ar to es gribu teikt tikai to, ka chemtrailu smidzināšana ar komerciālo aviotransportu nešķiet loģiska. Arī iedomājies visu loģistiku...to aviodegvielu tak arī testē...kurā brīdī tad viņi savu "ķīmiju" pielej cisternai? Kāda ir "ķīmijas" loģistika? Cisternas un atsevišķas sprauslas izsmidzināšanai - es pat neapsvēru šo domu, jo nu...piedod, bet absurda (komerciālajam aviotransportam).

moons  6 7 o8:34 Sanija, tas ir sīkumi kāds nozog sāli utt, ...Jūs paskataties amīšu militāristu plānus saistībā ar atmosfēru, jonosfēru, kosmosa aģentūras ziņojumus un atskaites par plāniem un pētījumu rezultātiem un ja dziļāk, tad var pamēģināt saprast kādas sakarības plānojas HAARP un uz zemes izvietotajām 5G uztvērēju antenām, un kādi pētījumi jau notiek ar jonosfēras "uzsildīšanu".

Bazhix  3 7 Pat pieņemot, ka tās tiešām ir chemtrails, dažādos augstumos ir dažāds vējš.. :) Kas nozīmē, ka tieši tās trases, kas ir 10-12km virs galvas (pasažieru lidmašīnas standarta augstums), lejā nonāks kaimiņiem :D Resp., valdībām kā reiz ir jāļauj lidot pāri mūsu teritorijai, lai mūs pasargātu :D

Ljekainiitis  5 11 O - mums te arī speciālisti no NASA un Pentagona piedalās. Tad jau gan viss 100 % būs tiesa ... :)

jozolsen  9 9 Oho PA- publiskā sadaļa ATKAL pārvēršas par antivakseru mēsluvi. Un tas ´pateicoties´ 5-6 dirsējiem?
´Iepazīšanās portāls´?!! Tāds Oho ´bizness´?

AivarsN  13 6 Civilajām lidmašīnām uzstādīja speciālas sprauslas uz spārniem, bet ar tvertņu piepildīšanu nodarbojās speciālā tehniskā grupa. Taču to visu bija grūti noslepenot. Parādījās neskaitāmi atmaskojošie video un arī darbinieki izpļāpājās. Tāpēc šo svarīgo misiju pamatā pilda militārā aviācija. Arī ne jau visur iet avio līnijas. Manā redzamības zonā, vispār neviena satiksmes lidmašīna neparādās. Pa retam kāds speciālais reiss. Taču vienlaicīgi 4 lidmašīnu saskaņotā darbošanās divas dienas, protams pievērsa manu uzmanību. Tāpēc arī visu tik detalizēti ievēroju, cik precīzi ietura distanci starp trasēm, kur sāk un kur beidz izsmidzināt. Ir daudz novērtējumu, kad cilvēki tajā rajonā pēc tam masveidā sāk slimot, vai tikai nepatīkamas sajūtas elpceļus. Video, kurā redzams, kā ķīmisko trašu nosēdušos baltos putekļus pievelk magnēts, cenzūra Youtubē tūlīt bloķēja. Taču kā zināms, bloķēti tiek tikai noziedzīgo sistēmu atmaskojošie video, kamēr troļļu muļķības stāv gadiem. Ir ļoti daudz pētījumu par ķīmisko trašu sastāvu. Alumīnija oksīds, dažādi smagie metāli, toksiski ķīmiskie savienojumi, kuri izraisa ķīmisko plaušu pneimoniju, parazītu oliņas, ģenētiski modificēts biomateriāls uc. Bet ko nu te iestāstīt Sorosa nozombētajiem stipendiātiem! Pret reliģioziem fanātiķiem, jebkuri argumenti ir bezspēcīgi.

moons  7 3 Jozolsen pri čom tur vaksācija. Tas ir neatkarīgi vai tu laid vēnā kaut ko vai dzer spaini kandžas.

VECA_PIEPE  7 14 "...lidmašīnām uzstādīja speciālas sprauslas uz spārniem, bet ar tvertņu piepildīšanu nodarbojās speciālā tehniskā grupa. Taču to visu bija grūti noslepenot. Parādījās neskaitāmi atmaskojošie video un arī darbinieki izpļāpājās. Tāpēc šo svarīgo misiju pamatā pilda militārā aviācija."(c)

Aivars, a huļiš Tev satraukties par militāras aviācijas darbinieku izpļāpāšanos, ko pierāda neskaitāmi atmaskojoši video, ko nav bijuši spējīgi noslepenot pat speciālās tehniskās grupas, kas nodarbojas ar zarazas piepildīšanu lidmašīnu tvertnēs, lai ar tajās piepildīto nāvējošo žļurgu Covidfašisti lidojumā apmiglotu Pasauli,....

ja Covidfašistiem nekāda vīrusa vispār nav? Tad, kurš Tev piesūta melīgu informāciju par militāras aviācijas piedalīšanos sazvērestībās pret Pasauli?

Manprāt, Tu stipri pārspīlē savu svarīgumu cīņā pret Pasaulīgajām sazvērestībām militārajā aviācijā,...

uzbāzis galvā folija cepurīti un ar sūdu dakšām rokā baidīdams ik kukuruzņiku, kas pārlido pāri Tava ciemata teritorijai.
Ja es būtu tā kukuruzņika pilots, tad es ik reizi pārlidodams Tavas mājas pagalmu un ieraudzījis Tevi ar folija cepurīti galvā kā ap*irsušos pagalmā skraidelējam ar sūdu dakšām rokās,...ne tikai pār kukurizņika bortu pačurātu, bet arī gaisā virs Tevis izbārstītu paprāvu sauju purgenu pulverī!

:DDDDDDDD

ne_tik_pareizs  4 13 juļai un aivaram jāuzņemas gaisa telpas aizsardzība-
skaitot pātarus un draudīgi vicinot slotu ar pīlādža zariem.

ozolkorkis  2 7 Tikko pār Valmieru pārlidoja Pēterburgas lidmašīna, kura lido uz Kaļiņingradu (Senāk balti to sauca par Tvangsti /karaļkalnu / karaļauči, vēlāk vāci par Kēnigsbergu) !
Savādi pelēki putekļi tiko parādījās Valmieras pilsētā!
Vai tik tas nav grafēns? Ko? A?

Salss  6 13 lasot pēdējo Aivara postu rodas sajūta, ka viņš tomēr mūs troļļo, t.i. bliež arvien lielākas muļķības skatoties kā uz to oho publika reaģēs. lauka pētījums tā teikt :). nu nevar taču būt cilvēks tik aptaurēts no tiesas.

Vi_Vitas  13 5 VECA_PIEPE viedoklis...
...uzbāzis galvā folija cepurīti un ar sūdu dakšām rokā baidīdams ik kukuruzņiku, kas pārlido pāri Tava ciemata teritorijai.
Ja es būtu tā kukuruzņika pilots, tad es ik reizi pārlidodams Tavas mājas pagalmu un ieraudzījis Tevi ar folija cepurīti galvā kā ap*irsušos pagalmā skraidelējam ar sūdu dakšām rokās,...ne tikai pār kukurizņika bortu pačurātu, bet arī gaisā virs Tevis izbārstītu paprāvu sauju purgenu pulverī!

´´Ja es būtu´´...tik ļauni gan nevajadzētu izturēties, oponēt var dažādi - ar saudzīgākām metodēm nevar iztikt...?

Ielikšu linku video rullītim, pamatā ´´himtrail´´:
https://youtu.be/HIVLrTSNP6s - учшее Видео "Воздух - Воздух" На Youtube
https://youtu.be/_nvLWf7BJrw - Химтрейлы что и зачем распыляют по всему миру. Доказательства НА Машинах И В Ваших...
https://youtu.be/85pzPUr3bPQ - Химтрейлы. Что и зачем распыляют с самолетов над Россией и миром в 2020. Вся правда про хим

Bazhix  6 7 .. Ir ļoti daudz pētījumu par ķīmisko trašu sastāvu. Alumīnija oksīds.....
-----------------------
Smieklīgi, ka Aivaru neuztrauc alumīnija oksīds, kuru viņš bāž mutē (karotes, dakšiņas vai bļodas formā :D), bet tas alumīnija oksīds, kas krīt no lidmašīnām, ir bīstams :)

AivarsN  9 9 Vairāk jābrīnās par to, kur cilvēkiem var būt tik izskalotas smadzenes, ka nešaubīgi gatavi noticēt visām žīdu pasakām. Youtubes cenzūra pilnībā kontrolē, tas pats FB. Ja cilvēks internetu izmanto tikai Oho, bet visu informāciju smeļas tikai no oficiālajiem dezinformācijas kanāliem, kur pamatā vēl Sorosa izglītība, tad nav ko sevišķi brīnīties, ka intelekts labi audzinātas aitas līmenī. Domājoši cilvēki jau sen apvienojušies grupās, meklē un dalās ar informāciju, kuru zinātnieki tagad spiesti publicēt alternatīvajās platformās. Tam pašam Telegram jau tagad fašisti cenšas piešūti lietu, par nepieņemamas informācijas izplatīšanu. Nu jā, zinātnieku atmaskojošās publikācijas, kovidfašistus pataisa par galīgiem dauņiem un priekšlaicīgi atklāj visus ieplānotos noziegumus pret cilvēci. Visas tā dēvētās sazvērestības teorijas pašā kovidafēras sākumā, tagad piepildījušās ar uzviju. Valdība un tai uzticamie ziņu kanāli izplata tikai melīgu informāciju, pat neatvainojoties kad pieķerti, kurai spēj noticēt tikai īpaši aprobežotākie sabiedrības pārstāvji. Tikai tādiem, starptautisko noziedznieku kantora PVO un vietējā caurkritušā pianista viedoklis šķiet ticamāks par paša vakcīnu izgudrotāja, testu izgudrotāja un simtiem zinātņu doktoru viedokļiem no visas pasaules. Bet ne jau visi te ticīgie. Daži par tautas muļķošanu saņem pa treknākam kumosam no fašistu laupījuma.

VECA_PIEPE  7 11 uz to #16:18

Vi_Vitas, cik saprotu, tad Tu PA esi viens no virtuāli svaigākajiem personāžiem un pagaidām Tev vēl nav piegriezies lasīt to visu Aivara *uiņu par UK kapitālismā dzīvojošajiem buržujiem, covidfašistiem un pret Covid vīrusa Vakcinētajiem "idiotiem"(c), Staļina represiju atbalstītājiem?
Ja Tev šķiet normālas Aivara regulāri nepiedienīgi aizskarošās, rasistiskās piezīmes par sociālisma režīma žīdiem un viņu pēcteču sazvērestībām pret Pasauli,...tas nebūt nenozīmē to, ka visam PA tā ir norma!

Wott tad, kad arī Tev to lasīt jau būs pieriebies,...
tad arī varēsi aizrādīt Piepim netaktisku attieksmi pret Aivara bla-bla-bla verbālajiem plūdiem,
ja pats uz to brīdi būsi vēl spējīgs būt gan saudzīgs, gan iecietīgs pret to *uiņu, ko viņš atļaujas iepostēt Ohujiņa publiskajā telpā, verbāli aizskarot un apsaukājot par aprobežotiem muļķiem citus oponentus PA diskusijās. A pagaidām, pastāvi pie ratiem ar aizrādījumiem un ieturi pauzi!

(ir vēlīga ar padomu un iesaka silti)

moons  12 9 VECA PIEPE ... tev laikam nav visi mājās.

ube  6 14 Vecā piepe pateica to, ko daudzi domā, bet nesaka. Visu cieņu.

VECA_PIEPE  8 7 uz to #18:09

Uzskaitvedis, i bio rio, uzradies! :DDDD
Moons, saskaiti tik pats savu putnu un tarakānu varzu bēniņos,
ne par Piepja nepilno būdu ķer krenķi!

saulite34  8 13 tāds aivarveidīgais trollis ierij savu trekno staļina kumosu un tik troļlo caurām dienām visus apsaukādams un murgodams.

rokons  8 13 Drusku par Piepi un youtuba klipu par Chim trail.
Ne vienmēr spēju VP komentus atlobīt, kur tiešais teksts, kur smalkais skotu humors, bet pēdējais teiktais, izņemot avio uzlidojuma drauds A, bija pilnīgi sakarīgs un atbilstošs.
Sākumā Vi Vita citēti youtuba materiāli. Vienu apskatīju, un secināju, kaut kas nav kārtībā šai karaļvalstī! Putekļu segums apm. 0.1 - 0.3 mm uz visām virsmām. Tātad, uz 1 kvadrātkilometru - ne mazāk kā 100 kbm vielas. Eksperimentā pierādās, ka tie ir ferromagnētiski putekļi, resp. ar lielu dzelzs daudzumu (minētie bārijs, stroncijs, alumīnijs ir bez pamata, nav ferromagnētiski}.
Tā nu secināju, ka izplatās ap 78 tonnas vielas. Kāpēc lai tu daudzumu birdinātu no gaisa.
Pārāk lētticīgi lasām visu kaut ko visur kur.
Tikai slikti, ja mēģina to visu pasniegt kā patiesību, nepaanalizējot rakstītā, redzētā, klausītā ticamību.
Vienu lietu gan atklāju ko Valdība mums nesaka - kurā dienā Aivars saņems uzaicinājumu uz sarunu Drošibas Polcijā par nacionālā naida kurināšanu un antisemītismu...........:D

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu