Ķimiskās trases virs mūsu galvām

Šodien Latgalē smuki spīdēja saulīte. Ka nenopriecāties. Toties debesis izvagotas ar pamatīgām trasēm, kuras izpletās pa visu debess jumu. Piezvanīju vienam cilvēkam, kuram ir pielikums telefonā. Tobrīd lidoja Londonas reiss un Singapūras. UN META ZARAZU UZ MŪSU GALVĀM. Pieprasu Kariņam, Levitam, Pabrikam, Mūrniecei, lai nekavējoties iesniedz šīm valstīm notu. Cik tas vēl turpināsies? Tik lasām, ka februārī būs kirdīk.

AivarsN  10 8 Ir tik daudz pētījumu, fotogrāfiju, video un pat dokumentālu filmu par ķīmiskajām trasēm, klimata regulēšanu, ka ir ļoti grūti noticēt, ka cilvēki par to neko nezina. Varbūt drīzāk negrib zināt, jo neatbilst viņu reliģijas postulātiem? Telegram ir daudz grupu, kuras specializējušās tikai uz ķīmiskajām trasēm. Milzīgs apjoms foto un video, kā neskaitāmās lidmašīnu atstātās svītras pārvēršas mākoņos un nosēžas uz zemes miglas veidā. Kāda velna pēc pasaulē katru gadu tiek ražots ap miljons tonnu fosgēna? Tā iedarbība precīzi atbilst kovida simptomiem.
Nacionālā naida kurināšana nesanāks, jo ebreji ne tikai nav viena tauta, pat ne viena rase, bet gan visteroristiskākā reliģija pasaulē. Visos pasaules lielākajos noziegumos, verdzības ieviešanā, karos, revolūcijās, daudzu tautu pilnīgā iznīcināšanā, reliģiju uzspiešanā un inkvizīcijā, bērnu tirdzniecībā, spīdzināšanā, rituālā upurēšanā un medicīniskos eksperimentos un daudzos citos noziegumos, galvenie organizatori un sponsori vienmēr bijuši ebreji un arī kovidfašisms ir uz viņu rēķina. Tā ir sarežģīta kastu sistēma, kur karaliskā dzimta, jeb elitārā kasta vienmēr paliek ēnā, bet ierindas ebrejus izmanto par lielgabalu gaļu un upurjēriem, kā tas notika 2.pasaules karā. Kura tauta vēl masveidā slepkavo savējos, lai pēc tam citām tautām piestādītu rēķinu?

https://t.me/gXrus/825

dabasmiilis  7 12 Vienā valodā būs sarežģīti runāt ar cilvēkiem, kuri interesējas tikai par "Ugunsgrēku un Magones Burkas ārkārtīgi interesanto dzīvi" un nonākt ar tiem pie kādiem kopsaucējiem!

Mazākumā ir cilvēku, kas interesējas par lietām, kur ir jākustina smadzenes, jādomā, jāanalizē, jāpēta, kas jauns jāapgūst, vieglāk ir paņemt aliņu ar čipsi un pieslēgties Magones piedzīvojumiem Nekurzemē!

knopiene  11 10 Smējās pirms diviem gadiem, smejas vēl tagad par folija cepurītēm. Protams es arī visam nepiekrītu, jo manas zināšanas un valodas prasmes nav tādas, lai lasītu atbilstošus rakstus. Par to ko es nesaprotu es vienkārši neizsakos, bet ir vienkāršākas lietas par kurām es varu izlasīt, paklausīties vai noskatīties. Varu loģiski padomāt un salīdzināt ar notiekošo. Var noskatīties dokumentālu filmu, kuru noskatoties paliek skaidrs kāda kuram cepurīte ir galvā, var pakustināt smadzenes un padomāt kas notiek reālajā dzīvē. Katram tagad ir dots laiks kustināt smadzenes un izglītot sevi daudzos jautājumos, kuriem vajadzētu uz šodienu rasties. Ja jautājumi nerodas, ja viss apmierina, ja citi ir muļķi folija cepurītēs, tad tā jau ir jūsu problēma. Tikai pirms diviem gadiem ko teica tie muļķi, folija cepurītēs, pamazām vien piepildās.

AivarsN  9 6 Folija cepurītes, plakanzemjus, antivaxerus izdomāja sistēmas troļļi, lai diskreditētu patiesības meklētāju centienus, atklāt patiesību. Par cik atspēkot vairs nebija iespējams, jo kā gan var noliegt acīm redzamu, ar faktiem pierādāmu patiesību?
Par folija īpašībām aizturēt dažādu starojumu, rakstīju jau agrāk, bet varbūt kādam tas noder praktiski. Piemēram, ja gribi lai tevi netraucē ar telefona zvaniem, bet negribi to izslēgt, ietin vienā kārtā folijas bez caurumiem un pat no tuvu esošā torņa, signāls nepienāks. Bet pietiek ar mazu caurumiņu, lai atkal varētu sazvanīt. Tā ka cepurīte neko daudz nelīdzēs, bet telefoniem aizmugurē pielīmējami rezonatori frekvences dzēšanai, ir diezgan efektīvi. Vismaz ASV jau sen var iegādāties apģērbus, aizkarus un pat mājas apdari 5G signāla neitralizēšanai, bez kā jūtīgāki cilvēki nemaz nespētu dzīvot. Varbūt tapešu vietā un griestu apdarei folija?

moons  8 11 VECA PIEPE .. laikam jau zoossss.

dabasmiilis  2 5 Valoda nav problēma, izvēlieties tikai valodu uz kuru tulkot :

Chromei spraudnis:
https://chrome.google.com/webstore/detail/google-translate/aapbdbdomjkkjkaonfhkkikfgjllcleb

Mozillai spraudnis:
https://addons.mozilla.org/lv/firefox/addon/to-google-translate/

siikaa16  6 9 Rudenī uztraucies par masveida bezdelīgu nāvi. Var būt lidoja pāri lidmašīna?

Ljekainiitis  7 5 Aivariņ, nu palasi, kas ir Faradeja režģis/būris. Pirms muldi par foliju ... :)

knopiene  6 11 siika16, ne es vien uztraucos par bezdelīgu nāvi, bet uztraucās arī tie cilvēki kuri savos pagalmos lasīja beigtos putnus. Normāla parādība tā nav, bet kas tad tur, tādas bezdelīgas.

moons  11 9 Knopiene neņem galvā, siikam ir pavisam siikas smadzenītes un daudz kas vienkārši nesageemojas.

Bazhix  2 6 Faradeja būris ir Sorosa un citu sātanistu izgudrojums.. :) Kur spundēt tos, kas meklē informāciju, lai viņiem nogrieztu informācijas atrašanas iespējas :D

siikaa16  3 5 knopiene ir Julianna feiks?
http://dzivnieki.jautajums.lv/1378277

SaulLi  3 9 Paskatījos nedaudz to Vivitas likto video par putekļiem uz auto. Atceros, pirms gada tepat Latvijā arī auto bija riktīgā putekļu kārtā. Tie bija no Ukrainas ugunsgrēkiem. Vai tiešām cilvēki ir tik tupi, ka nespēj savilkt elementāras kopsakarības???
https://www.lsm.lv/raksts/laika-zinas/laika-zinas/gaisa-piesarnojums-latvija-un-lietuva-pieaudzis-li
dz-loti-augstam-limenim.a376496/
Un putni no debesīm ir gāzušies jau 80 gados, atceros, kaut kur ASV bija milzīgs putnu birums, Vremjā pat rādīja.

AivarsN  8 6 Faradeja būris? Bet pēc kāda principa tad tiek ražoti aizkari un apģērbi? Viss pieskaņots frekvencei. Bet ja parastā cepamā folija efektīvi strādā, kaut vai bloķējot mobilo sakaru signālu, tad kāda slima suņa pēc vajag pasūtīt kaut ko speciāli no ASV? Lai pazīmētos kaimiņiem? Ak nabaga patērētāji!!!
Tomēr interesanti, ja jau tiešām Ukrainas ugunsgrēki visā pasaulē pārklāj mašīnas un balkonus ar putekļu kārtu. Tad ko viņi tur dedzina, ja visa tā herņa pielīp pie magnēta? Kāpēc tieši pēc lidmašīnu sazīmētajām svītrainajām, vai pat rūtainajām debesīm, kas pārtop blīvos mākoņos un pat daļēji aizsedz sauli, cilvēki sāk masveidīgi slimot, sajūt metālisku garšu, iekaist kakls, plaušas, vai pat vispār zaudē garšas sajūtas, tieši kā raksturīgi makaronvīrusam? Un tā arī neviens neatbildēja, kur nahren tiek izmantotas miljons tonnas fosgēna gadā? Nezinīšiem, tā ir vienīgais ķīmiskais ierocis, kurš vēl ir atļauts. Interesanti kāpēc? Vai kāds ir ko dzirdējis par tik vērienīgu karu, kur tik daudz ķīmisko vielu var izlietot? Vienīgi ja sadala to daudzumu uz visas pasaules aitām, tad būs tieši laikā.😂

Bazhix  3 11 Aivar, tā cepamā follija, kuras sastāvā ir tas nolāpītais alumīnija oksīds, kas Tevi tik ļoti satrauc chemtreilos? :D Un Tu šito dranķi iesaki cilvēkiem izmantot? Tevi youtubē nemācīja, ka jālieto ir svina plāksnes, kas ir daudz efektīvākas un veselīgākas? :D

Salss  9 12 Aivar. Tava apgalvojumu gūzma ir pilnīgi bezjēdzīga, jo tajā nav neviena patiesa vārda, bac, nu neviena, viss tavs pierādījumu klāsts ir balstīts uz tādu pat aptaurēto veidotiem youtuba un telegram kanāliem.

LaskovijMerzavec  5 3 Īpaši iesvētītie un visu zinošie varētu sevi vēl apgaismot un izzināt ka fosgēns ir viena no polikarbonātu polimeru izejvielām!

Diskusiju grupās varat šo interesanto jaunumu apspriest…. Cik tad sarazho polikarbonatus…

/… te jau nevareja nizviegties, par bluetouth raiditajiem vakcinaas… /

Piparkuka  2 3 Kurš uz citiem saka, tas pats tāds ir.
Tas Epifānijai... un jozolsenam, protams.

ozolkorkis  2 2 Aivars man šķiet lādzīgs vīrs!
Bet...
Bet vai Aivars zin, kas ir vēstures GRĀMATA ?
... un tautas mutvārdu liecības? Kāda atšķirība?
Vēstures grāmatās apraksta karus, pilsētu ieņemšanas, nāves sodus utml, bet klusē par "labajiem laikiem"!
Piemēram, vikingi, karoja, laupīja, salaupīto veda uz Dāniju! Vai kāds zin kā tieši vikingi priecājās? Kādām orģijām "nodevās"?
Kādu laiku atpakaļ, tauta pētīja sarakstīto vēsturi! Bet tas ir labāk, nekā šodienas masu mediji!
Šodienas analītiskais cilvēks saprot, ka televīzija ir 1. sen zināmas patiesības atgremosana,
2. patiesības pieskaņoŠana saviem mērķiem 3. lokāla fokusēšanās uz vienu, vai dažiem objektiem, ignorējot visu pārējo !
Kas attiecas par interneta resursiem, tad tā patiesības pamatojums ir vēl apšaubāmāks nekā televīzija un radio.
Piemēram V.Alksnis ir iztulkojis Kādu vērtīgu grāmatu no Vācu valodas, bet internetā šo interneta versiju jau pārveidotā un izkropļotā veidā pasniedz kā oriģināla izdevumu latviešu valodā!

Praktiska jebkura Interneta Patiesība ir ļoti analītiski jāpārbauda!
Aivar, ko Tu vari secinat no šā:

https://m.youtube.com/watch?v=vsMS11vsaE8

AivarsN  6 5 Kamēr alumīnija oksīds atrodas saistītā veidā pie plāksnes vai folijas, tas nevienam neko sliktu nedara. Taču nano daļiņu veidā tas spēj nogalināt visu dzīvo. Tādā veidā ar ķīmiskajām trasēm tiek iznīcināta augu valsts, pat meži. Vēl ar to nepietiek, alumīnija oksīda nano daļiņas atrodas arī jūsu svētajās vakcīnās. To visu ir apstiprinājuši neatkarīgi zinātnieki, kuriem ne tikai nav pamata melot, bet šādas patiesības atklāšana apdraud viņu dzīvības. Uzticēties televīzijai, kura pieder noziedzniekiem, ir vēl stulbāk, kā uzticēties stacijas blēžiem. Okupētā teritorijā ņemt nopietni kādu oficiālo vēstures grāmatu!? Kur var būt tāds naivums, ja vien paši nestrādā pie okupantiem. Uzticēties var tikai tai rakstītajai informācijai, kura sarakstīta vēl pirms okupācijas. Tās ir Vēdas, Velesa grāmata. Šo informāciju lieliski apstiprina arī artefakti, senā arhitektūra, arheoloģiskie izrakumi. Oficiālajai vēsturei nav vairāk pierādījumu, kā modernajam makaronvīrusam un tā neskaitāmajiem mistiskajiem paveidiem. Neviens to nav redzējis, nav pat neviena nopietna pierādījuma tā eksistencei, bet tik daudzi nešaubīgi tic un gatavi piedalīties visapšaubāmākajos medicīnas eksperimentos, lai gan jau oficiāli zināms, ka svētās vakcīnas nepasargā. Kad vēl pasaules vēsturē cilvēki ir bijuši tik tumsonīgi un reliģiozi? Laikam jau tāpēc, ka arī zinātne mūsdienās vairāk pielīdzināma reliģijai. Ja tik daudz gadus cilvēkiem skalo smadzenes skolas solā, tad viņi nešaubīgi sāk ticēt jebkurai okupantu pasakai, neprasot nekādus pierādījumus.
Lai prāts un apgaismība Jaunajā gadā!✨✨✨

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu