Ķimiskās trases virs mūsu galvām

Šodien Latgalē smuki spīdēja saulīte. Ka nenopriecāties. Toties debesis izvagotas ar pamatīgām trasēm, kuras izpletās pa visu debess jumu. Piezvanīju vienam cilvēkam, kuram ir pielikums telefonā. Tobrīd lidoja Londonas reiss un Singapūras. UN META ZARAZU UZ MŪSU GALVĀM. Pieprasu Kariņam, Levitam, Pabrikam, Mūrniecei, lai nekavējoties iesniedz šīm valstīm notu. Cik tas vēl turpināsies? Tik lasām, ka februārī būs kirdīk.

LaskovijMerzavec  11 16 Protams, ka Tevis rakstitais bus izlasijuši attiecigi boti vai cilveki,

bet!!! Manas kaiminjienes prusakam ir lielakas ceribas nonak Karinjam uz galda nekā Tavai zinjai…

Geisha  6 11 Neviens no pasažieru lidmašīnām neko nekaisa. Naf. Var izdarīt krietni vienkāršāk. Vienu ampuliņu sašķaida un Cov jaunais paveids ir klāt.

siikaa16  8 11 Paspēji uzvilkt folija cepurīti?

Kontiki  5 11 Elementāra fizika! To, kāpēc aiz augstu lidojošām reaktīvajām paliek gaišas strīpas, es noskaidroju, zināju jau 5. vai 6.klasē - PSRS okupācijas laikā to bija ļoti daudz militārās aviācijas dēļ.
Bet nu troļļi aktīvi turpina darīt savu melno darbu, kā piemēram, tie meli par divu pusaudžu nāvi pēc vakcinācijas! Bet es tomēr ceru, ka par melīgas informācijas radīšanu un izplatīšanu internetā, kaut kad tomēr būs sodi!

Raganacs  6 11 Es tiešām, izlasot tēmu, cerēju, ka tas ir kāda sarkarsma izpausme. Bet, Zeme, atveries!

moons  10 4 23:22 izskatās ka elementārā fizika tā arī palika piektās klases līmenī, bet vēsture laikam vispār ir pagājusi garām...

rinkulis  2 11 Juliana, kondensācijas astes mēdz būt dažādas. Ir tādas, kas ir maziņas - un ātri izčāpst, ir tādas, kas ir garas garas un ar laiku aug lielākas. Tas ir atkarīgs no temperatūras, gaisa mitruma un protams arī augstuma, kādā lido lidmašīnas, jo viņas var lidot kā 6 km, 8 km, 11 km....
Ja ir liels gaisa mitrums, tad kondensāts no izplūdes gāzēm kalpo kā aizmetņi, kas laika gaitā ļauj augt šīm astēm. Ja gaisa mitrums ir zems, tad apstākļi nav labvēlīgi augšanai, un tas kondensāts, kas no izplūdes gāzēm radies pilienu vai ledus kristālu formā attiecīgi ātri iztvaiko vai sublimē un to uzņem sevī sausā gaisa masa.

Iespējams kaut kādi klimatiskie trendi ir mainījušies un biežāk attiecīgajos atmosfēras slāņos šis mitrums ir paaugstināts, arī aviosatiksmes apjomi ir lielāki kā 90tjaos.

Tāpat arī - padomā nedaudz loģiski...ja tu redzi kaut ko izsmidzinātu gaisā, kas turās gaisā stundām - kas no tā un kādā koncentrācijā pat teorētiski var nonākt līdz zemei (tu tak redzi, ka tas stundām turās gaisā)? Lidmašīnas kreisēšanas augstums ~10 km...Airbusa 380 degvielas kapacitāte 320 kubikmetri...Nu kas tur var nonaķt līdz zemei? Nu pieņemam, ka visa degviela - 320 kubi tiek izsmērēti 1 mm biezā slānī - kādu laukumu tas spēj noklāt? Atbildu - apmēram 18x18 km. Ja pieņem, ka degvielai lej klāt kaut kādus % ķīmijas, degviela pati tiek sadedzināta - kādā koncentrācijā hipotētiskā "darba viela" var nonākt līdz zemei? Tas ir nerunājot nemaz par augstajām gaisa masu kustībām - vienkārši stāvus birtu lejā.
Ja kāds kādu gribētu indēt, tad būtu jālej no tāda augstuma, kādā līst lietus - nu līdz 4 km, a to i zemāk. Kā ar kukuruzņiku laukus smidzināja? Ja man būtu kādu masveidā jāindē, es to darītu ļoti nomākušās dienā - kad ir ļoti zemi mākoņi (nu tā ka televīzijas torni nevar redzēt) un darītu to ar kādu militāru kukuruzņiku-smidzinātāju eskadriļu. Neviens suns pakaļ nedziedātu.

AivarsN  20 11 Lūk pie kā var novest reliģija! Absolūta ticība melu televīzijai, Sorosa izglītībai un mīļotajai okupācijas valdībai.😂
Pirmās zināmās ķīmiskās trases jeņķi sekmīgi izmēģināja jau Vjetnamas okupācijas laikā. Ar herbicīdiem iznīcināja lielās platībās visu augu valsti, bet ar citām vielām jau izraisīja nebeidzamas lietusgāzes. Mūsdienās klimatiskie, bioloģiskie un ķīmiskie ieroči jau iekļauti sarežģītā sistēmā un tiek pielietoti gandrīz visā pasaulē, visdažādākajiem mērķiem. Protams, valstu valdībām neviens atļauju neprasa, kam un ko miglot virsū, tieši tāpat, kā kovidafēras sludināšanai un vispārējai nopotēšanai. Visi valdību klauni precīzi izpilda vienas un tās pašas komandas no galvenajiem žīdu kantoriem. Pats divas dienas uzmanīgi novēroju tās ķīmiskās trases, bet trešajā dienā paziņa pastāstīja, ka tādas pašas 4 lidmašīnas apstrādā nākamo sektoru, kurš vairs nav man pārredzams. Tās svītras aiz lidmašīnām saglabājas līdz pārvēršas par mākoņiem, tikai apstrādājamā sektora robežās. Kamēr to sasniedz, vai tam beidzoties, baltās svītras pazūd jau nelielu gabaliņu aiz lidmašīnas. Vai tiešām sevišķi ,,apdāvinātie" cer, ka par to pielietojuma mērķi stāstīs Panorāmā? Tāpat kā par vakcīnu sastāvu, 5G un citām slepenajām militārajām tehnoloģijām, tiek sacerēti oficiālie stāstiņi vientiesīšiem, bet patiesību cilvēki var sameklēt pa kripatiņai no neatkarīgo zinātnisko laboratoriju pētījumiem un bezbailīgiem zinātniekiem, kuri uzdrošinās nopludināt slepeno informāciju. Tāpat kā vakcīnu sastāvā, arī pēc ķīmiskajām trasēm uz augsnes un ūdenī tiek konstatēti prātam neaptverami ķīmiskie savienojumi un pat organiskās vielas. Ja agrāk zinātnieki vēl neko daudz nerunāja, tad tagad, kad ar vakcīnām un trasēm indē arī viņu ģimenes, ilgāk klusēt vairs nevar. Tie ir ļoti apjomīgi referāti, tikai ne jau Oho reliģiozajam klubiņam, kuriem viss kas pret kovidreliģiju, ir vislielākā ķecerība un viņu svētā vīrusa zaimošana. Asociācijas

Kontiki  6 14 Moon - ar to ka esi trollis vari neplātīties! Esmu fiziķis un savā praktiskajā darbībā gan labi redzu, ka arvien vairāk cilvēkiem zināšanas fizikā, matemātikā ir vajākas nekā man bija 5.-6.klasē! Nu un tad te parādās visādi brīnumi, kurus troļļi mēģina iebarot sabiedrībai, lai radītu nestabilitāti, jukas. Smieklīgākais ir tas, ka par zinātni spriedelē tādi, kuri pat tuvumā nav tai bijuši, bet savu ticību, pārliecību sagrābstījuši youtube, facebook feikos!

Vaukskis  6 12 Julianna, darām tāpēc, ka, atšķirībā no dažiem, esam demokrātiski noskaņoti.
Ja komenti pie kreisajiem sāniem, kāpēc turpini te bieži rakstīt, zinot, kāds te kontingents? Kāpēc šādā intensitātē kā šajā portālā neraksti tikai visiem vadošajiem valdošajiem, no kuriem ir kaut kas atkarīgs? Ko no mums vajag??
Vai ar visu Tālo Austrumu stila pesteļošanas spēju nejūties pietiekami pārliecināta, ka ikdienā vajadzīgs šejienes "podpevalu gansu" (ne mana leksika) morālais atbalsts?

Sanija013  5 11 Kāpēc nevienu neuztrauc pa ceļiem, celiņiem un takāl, pa bāņiem, štrāsēm un lielceļiem brauciešo auto izmešu ķīmiskie sastāvi? Gan jau pašai pagalmā stāv kāds dzelža gabals, kas rēkdams mutuļo ar melniem dūmiem.. Sakārtojiet savu autoparku, lai nemet zarazu uz kājām!!!!!!!!!!!!!!! Kāda jēga stāvēt ar kājām sū... un raudāt par debes jumu?

Ljekainiitis  6 7 Re kur Jūlītes čomu jau paņems pie riekstiem: https://www.delfi.lv/news/national/criminal/atjaunota-izmeklesana-par-zurnalistu-vajasanu.d?id=53808
747

LaskovijMerzavec  6 8 Nu tad pieradijumus studijā - kur ir Tava Nota uz Karinja galda????

Bilde???

Salss  9 13 Juļka, pēc šitā posta par lidmašīnu dūmu astēm tevi nekas vairs nevar glābt no apsmiekla. :) šitā izblamēties. ja kas, flightradars pieejams arī web versijā, nav obligāti jāliek app.

Pearl  5 7 Ai, Ai, Ai... Ka tik te nav vienreiz lietojamā maska pie vainas un tajā dzīvojošie tārpi...

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu