Ceļošanas jēga un mērķis

Daudzi ceļo, brauc ekskursijās, iet pārgājienos! Burvīgi! Tā jābūt! Bet vēlos pajautāt! Ko konkrēti Jūs braucat tur darīt: Vandīties? Vazāties? Apskatīt?
Lūdzu Jūsu padomu!

meklejumos      Ceļojumos dodos triju iemeslu dēļ - ciemos, uz sporta pasākumiem vai aktīvā atpūtā. Aktīvā atpūta man vis tuvākā, izvēlos ceļot kopā ar tikpat aktīviem cilvēkiem, pārsvarā uz kalniem. Patreiz man gan tā ir ikdiena , ilgojos pēc Latvijas dabas un cilvēkiem, kā HRDS raksta - baudīt to, ko nevar nopirkt par naudu.

nenopietninopietna2      Man patīk vēsture, kultūra un māksla.. Dažreiz ceļoju ar draugiem, bet pārsvarā to labāk daru viena. Esmu bijusi 25 valstīs.

neko      Vienu lietu gan zinu pavisam noteikti - ja gribi iepazīt kādu valsti vai vietu, nekad neizvēlies tūrisma maršrutus un programmas, jo tad redzētajam būs maz kas kopīgs ar realitāti.
Tiesa vispār nemēdzu ceļot ceļošanas pēc. Parasti mērķi ir praktiskāki un redzētais vairāk tāds "blakus efekts".

janisb      cilvēki darbības veic šadu iemeslu dēļ:
a) lai izdzīvotu
b) lai gūtu baudu
c) lai pelnītu naudu
d) aiz garlaicības/piederības statusam

Tas attiecās arī uz ceļošanu. Jo vairāk iemeslu darbībai, jo tā efektīvaka :D

kaadacita      Ceļojums tak katram ir savs. Tas neaprobežojas ar braukšanu uz ārzemēm.
Ceļojums ir izraušanās no ikdienišķā. Tas ir vienkārši notikums. Pat, ja tas ir dienas garumā. Ceļojums ir brīvības sajūta. Kad dodies tur, kur vēlies un dari, ko vēlies... vai ar laivu, vai telti, vai lidmašīnu - tam nav īpašas nozīmes.

Jon_Snow      Imo, dekorāciju maiņa laiku pa laikam nāk par labu visiem un ikvienam. Citāda vide arī uz dzīvi kopumā ļauj paskatīties ar svaigu aci.

non_grata      pat ja man negribas neko- alus vienmēr ārpus mājas garšo labāk!

svdiena      Man patīk vasara ziemā...:), tāpēc ceļoju...-lai peldētos un sauļotos..Eiropa galīgi neinterese, ja nu darba komandējums va seminārs kāds...:)

Ingaxx      A kur tad to naudu vēl lai liek...

saullla      Ceļošana manuprāt ir pasaules iepazīšana,citu kultūru iepazīšana,redzesloka paplašināšana.Tā ir kolosāla iespēja gan pašam gūt pamatigu pieredzi,un bagātināt savu pasauli,gan saviem bērniem dot tādu iespēju.

AdeleLV      Vai dies.... kā iedomājos ceļu līdz horizontam, tā pakrūtnieks jau kņud.... Aļa vienalga uz kuieni, galvenais ir ceļš, draugi un process.... Nelabojami. Kā narkomāns- pēdējo kapeiku saskrubināšu un darbā piruetes izdejošu, lai tik brīvdienas dabūtu.... un prom!

kokote      Tikai ku-kū cilvēks var izdomāt, ka tas ir "vandīties, vazāties". Un par ko būtu padoms jāsniedz? Dzīvo savās debesīs un pat nelaidies uz zemes.

Zelta_rokas      Emocijas, emocijas un tikai emocijas! Jaukas emocijas!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu