Ceļošanas jēga un mērķis

Daudzi ceļo, brauc ekskursijās, iet pārgājienos! Burvīgi! Tā jābūt! Bet vēlos pajautāt! Ko konkrēti Jūs braucat tur darīt: Vandīties? Vazāties? Apskatīt?
Lūdzu Jūsu padomu!

volvo2013      Meklēju savādākas emocijas - citā vietā, citos apstākļos rodas savādākas emocijas. Neko citu dzīves laikā sakrāt nevar.

dzei_er_juings      snamlet nepārdzīvo, man tagad uzbrauc tie tirliņi kam pašiem sievas, draudzenes ir m@ukas un kas tikumīgu sievieti nav redzējuši šāviena attālumā, un par m@ukas sakoļīšanu uz neko vairāk nav spējīgi.

wolands      Arpus LV - ja maksā - braucu, nemaksā - nebraucu :) Ko darīt? Par ko maksā to arī daru ... ;)

violinn      Vandīties, vazāties, apskatīt un no tā ķert kaifu.
Tā teikt - nomainu bildi.

never_pa      LM, dod pieci!
;))))

_Lailaila_      mērķis ir izvēdināt prātu, domas.
Pamainīt ārējos apstākļus, no attāluma viss izskatās savādāk.

marga      Lai dziive buutu pilniigaaka, bet katram jau savs........jo daziem sedeeshana ieksh oho.lv laikam izdailjo dziivi, fui

Jo9      atpūsties no darba, ikdienas un problēmām, tā teikt, nomainīt tapetes, iegūt pozitīvas emocijas, bagātināt savu informācijas klāstu smadzenītēs utt...

NakcPutns      nu kā - kāda jēga?!?
pabraucoties ar auto pa kalnu ceļu serpantīniem dvēsele vienkārši dzied, un tām vietām kurās ir nolikc kāc alpīnista zābaks piemiņai ir tāda kā īpaša aura...
āprāc, cik mūsu zemīte tomēr ir īstiem kalniem reāli apdalīta...

sandra1111      atpūšos,,,slinkoju,,,,daru visu ko ikdienā nevaru atļauties,,,,

_CatNap      nuu, buutiibaa laikam lielaakais kaifs ir taas dazhas dienas pirms brauciena- funktieris, ko un kaa. mani gan iipashi neaizrauj pilseetu/objektu apskates, bet vairaak vajag darbu kaajaam. taads raams kaapiens visas dienas garumaa - bez kompaanijas, savaa ritmaa. ideaali! ehh..
ko dod? fizisko un skaidru galvu.

black_swan      Ja rodas shaads jautaajums, tad nevajag tev celjot. Seedi maajaas un baudi to, kas tev ir.

inito4ka    1 ...tieši tā!!!! Braucu apskatīt,vazātiets,vandīties!!!! :)))
atpūsties gan nē,jo neesmu piekususi.

Mel_lene_back      Atpūšos!!! Domas prom no darba!

MaryClaire      a man patīk būt tūrismam - tā ir vienīgā reize, kad atļaujos būt dumja, vilkt drēbes, ko ikdienā nevalkāju, ēst pilnām mutēm viesnīcu brokastis, laiski klaiņot pa svešām ieliņām, bez mulsuma vērot cilvēkus, pētīt veikalu skatlogus, ļaut, lai pavadonis mani ved, un kur tad vēl visas tās ēšanu tradīcijas citā zemē! :)

Venera7      Atpūšos...baudu....redzu tajā vienu no jēgām kādēļ vispār dzīvoju....:))

Vucis      Man patīk apmesties kādā vietā un izbaudīt ritmu, kādā tur dzīvo cilvēki. Galīgi nepatīk būt tūristei, mans temps parasti atšķiras no pārējo tempa. Aulekšot ar karti no objekta uz objektu - tas nav man!

violinn      A kā var nevazājoties kaut ko apskatīt? Inteliģenti Cilvēki sēž autiņos un apskatās caur logu? kaut ko nesapratu.

HRDS      Baudīt to... ko nevar nopirkt par naudu tepat...!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu