Maroka, ceļošana

Maroka. .Kā vasarā ir iespējams ērtāk aizkluut līdz turienei? Un aptuvenās cenas ar kādām jaarekinaas. .. varbūt kāds ir lietas kursā:)! Paldies:)))

melanholija (2005-06-01 10:51)      www.impro.lv - tur gan celjot uz Maroku piedaavaa oktobrii,bet vismaz kaut kaada infa ir. Varbuut idejai noder.

Temmida (2005-06-01 11:18)      Iemet guglā vārdu Maroka un atzīmē, lai meklē Latvijas lapās un Tev tur izmetīs vismaz firmas, bet nu tālāk gan pati rocies, kaut kādas cenas tur pavīt ap 300, 400Ls, bet nu es jau tā kārtīgi neskatījos!
Lai veicas pētījumos!:))

joens (2005-06-01 18:22)      Ja labi saņemās, ar Ls 100 arī varētu pietikt, Maroka ir ļoti lēta, ja nav tieksmes uz pirkstu mētāšanu.

Nokļūt - ar lētajiem lidoņiem līdz Spānijas dienvidiem, Jerez ir ļoti laba vieta; ar autobusu, vilcienu, taxi līdz Tarifa, Algeciras vai citai vietai, no kurienes startē prāmji uz Āfriku, ieteicams doties un Spānijas anklāviem Ceuta vai Mellila, taču, ja nervi stipri un ir vismaz Ēģiptes pieredze, var arī uz Tangier; tālāk pa Maroku ar autobusiem, vilcieniem, grand taxi [ķipa taxi un mikriņa krustojums] u.c. transportiem kamieļus ieskaitot.

joens (2005-06-02 18:31)      Hmm, nekautrīgs jautājums, kas Tev Rabatā pazudis? Tā nav tā izcilākā vieta, ko Marokā apmeklēt, vēl neinteresantāka ir laikam tikai Kasablanka. Jābrauc uz Marrakech, Fez, Ouarzazate, Zagora ....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu