Nebrauciet uz ārzemēm!

Uz ārzemēm laikam labāk tomēr nebraukt, jo pēc tam Latvijā grūti dzīvot. Kārtējo reizi aizbraucu līdz Stokhomai, un jutos kā baltais cilvēks. Neviens, ejot pa ielu. nesmēķē sejā... Pretrī nenāk urļiku un cittautiešu tanšu trulās sejas... Neviens neslāj pretī kā kuģis, tā ka nevar tikt garām, kā tas katru dienu ir Rīgā. Neviens negrūstās. Ja netīšām kaut ar plecu pieskaras, tūdaļ atvainojas. Un visi vietējie runā zviedriski, nevis ķīniski vai turciski. Kāpēc Rīgā savākusies tāda trula publika, kas dzīvo pēc principa - ka tikai man pašam labi. Tāpēc šeit dzīvot ir grūti un nepatīkami. Tāpēc tik daudzi brauc prom, un atgriezties vairs nespēj. Jo nespēj izturēt šo nekulturālo, trulo publiku.

wolands      Nu ko varu ieteikt - padzīvo ārzemēs ilgāk. ;)

avanti13      "Mans kaimiņienes, piemēram, katru dienu piesmēķē manu dzīvokli... Smēkē stāvu zemāk un dūmi ieplūst manā dzīvoklī... Esmu kļuvusi par pasīvo smēkētāju pret savu gribu. Nu kā man no tā aizbēgt??? Kā izvairīties???" (c)

kaads tam sakars ar latviju un aarzemeem?? arii aarzemees cilveeki smeekjee savos dziivokljos uz balkona un pie atveerta loga! un jaa naak tie duumi man arii iekschaa! kaads tam sakars ar kultuuru?? interessanti , kuraa valstii tad ir aizliegts savaa dziivoklii pie atveerta loga smeekjeet!!???
p.s. esmu nesmeekjeetaaja!

Elizabete_2      nu mans ieteikums tev, lai izvairītos no dzīvokļa nevēlamiem kaimiņiem, tad sapelni pietiekoši naudu un nodrošini savu vidi privātmāja, ja nevari, tad nesūdzies...viss ir tavās rokās un galvenais galvā :)))

hermy      starp citu - par smēķēšanu! norvēģijā telpās vispār cilvēki atturās smēķēt, pat arī savās mājās, jo, ja dzīvokli vai māju vēlāk gribēs pārdot, tai cena ļoti kritīsies, ja telpās būs ievilkusies cigarešu smaka un grieztos būs plankumi.

Lucy      Nezinu kur tu tik negantus cilvēkus sastopi.Man vienmēr atvainojās,ja uzskrien un es tāpat daru.
Pat krievi man ir atvainojušies,tā,kā tu runā žurnaļuga dumi.
Tas,ka ļaudis nav tik smaidīgi,tas fakts,pārak jau daudz problēmu sadzīvē....
Mazpilsetās tur cilvēkiem pat grūtāka dzīve,bet jauroties viņi prot pa skaisto.Esmu bijusi mājas baļļukos,nu ko tik viņi nesadomā,tāda jaurība uhhhh Viss atkarīgs,kādi cilvēki tev apkāt.

daisy777      Vīzdeguņiem, kuriem šķiet, ka vienīgie jaukie cilvēki Latvijā ir bomzis, kurš, skaļi lamādamies, vakar pa Pulkveža Brieža ielu vilka savu piedzērušos sievu, vai privāto villu kaimiņi, derētu aizlikt aiz auss, ka no cietuma un nabagmājas nav pasargāts neviens.

Bet autorei iesaku uzsmaidīt arī te biežāk, un redzēsi tepat ļoti daudz smaidīgu ļautiņu. Savukārt daudzinātajā svēju zemē smaids nozustu, līdzko Tu uz turieni būtu nopirkusi biļeti tikai vienā virzienā. Labi vēl, ka nešauj kā Norjē.

Priekā, cilvēk! ;)))

rampam      Nu tad paej arpus centra un redzesi gan urlas,gan sudu cupas,gan vel trakakas lietas neka Riga. Ta kaa nebur dramu.

cilveex      oj, deizi! :)
Ar tevi vienmēr - priekā!

Just_      Cik labi, ka visām latviešu tantēm ir apgarotas sejas un visiem latviešiem augumi kā laumiņām, paslīd garām kā vēja pūsmiņas. Ņe to čto "uŗļakiem"- trulas sejas un nāk pretī kā tankkuģi. Zviedrijā, starp citu, ir ļoti daudz sveštautiešu, un likumi ļoti stingri vēršas pret jebkādu diskrimināciju pēc rases, tautības, ticības vai orientācijas. Tā kā, būtu tu publicējusi šito tekstiņu kādā Zviedru lapā, tev varētu sanākt zināmas nepatikšanas ar varas iestādēm.

NakcPutns      a man akkal mellie ārzemēs labāk "patīk", sanāk tāc "čomīgāks" kontakc, kopš 2000.gada kad Amsterdamā nostrāpēja par neatļautu pārkingu, pie tam Sīkas 3gadu Dzimšansdieniņā, kaukādi 3kiļi ar Bimbojošu Jubilārīti bij jāiet uz pleciem uz PārkingStrāperOfisu laij samaksātu... Nēģeroficiers jau bij gatavs Tādā Dienā mums piedot, a Baltaisoficiers sakniebis lūpas kā tāc Gestāpoviec stingri pastāvēja uz savu...:@ :D
p.s. Stoķķenē jau ar bājgi Dažādvilnaijnā Publika nevis tikaj vienivienīgi Ārieši...;D

cilveex      tev ir viss, kas cilvēkam ir nepieciešams, lai sevi veidotu - gars;rokas;vēme. Dari! Nesaki sev un savam Dievam - es nevaru, man nav diezgan iespēju, man nesanāk. Centies vēl, centies labāk. Sevis dēļ. Tevi krāpj? Neļauj krāpties! Tevi aizvaino? Ej garām. Ja darīsi savu, viņi atradīs ceļu pie tevis un tev atvainosies! Tev atņēma? Lai paliek! Viņi savā starpā dalot tev nolaupīto kausies, bet tu sev iegūsi vēl lābāku!
Lai tavas acis neiekāro svešu. Lai tava roka nekaunas darba. Lai tava kāja nebīstas no ceļa un tava teka būs izdošanās ceļš.

Amelia      Nu vispaar daisy777 ir noteikti taisniiba par to vienvirziena bileti. Kad esi aarzemees kaa tuurists, tikmer viss skaisti un labi. Bet kad esi sadomajis apmesties tur, taa vais sajuusmaa neviens "iedzimtais" nav - visi arziemnieki ir vismaz 3.skjiras cilveeki un tikai neatlaidiigaakiee un gudraakie, ja paveicas, tiek pa kaadu "kastu" augstaak.

Just_      Piektā daļa no Zviedrijas iedzīvotājiem tev ir "tikai"? Pa ielu ik pēc četriem zviedriem tev nāk pretī viens kurds Nu, nu... Es nerunāju par valodas zināšanām, es runāju par neiecietību, ko tu te sludini. Brīvs un atraisīts cilvēks ar tādām problēmām nemokās. Tā kā meklē vien vainu sevī, ja tev viss tā krīt uz nerviem tēvzemē.

GenaCom      Ja nevar uz ārzemēm,uz kurieni man tad braukt,uz Liervārdi VAI? :)

velossniegt      Ha - a kas teica, ka tagad Latvija ir Latvija!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu