Latgale...

Taisos ekskursijā uz Latgali... Lūdzu iesakiet, ko tur tiešām būtu vērts apskatīt?!

Moonlight_shadow (2011-05-21 23:36)      Ja ir laiks, divu dienu maršrutu braukt, tad var saakt ar Preiljiem:) Pie Preiljiem ir Veejdzirnavas ar retu apdari, tad Preilju centraa ir Graafu Borhu pils:) Ieveeriibas cieniiga. Ja paliek Aglonaa pa nakti, tad pie Cirisha ezera ir daudz izklaides un apskates objektu:) Gan Aglonas bazilika, entie ezerinji..tad var apskatiit Velnezeru, Maakonjkalnu, Raaznu...tur no vienas vietas ir ko skatīties, patiesiibaa:) Krāslavas puse ir kolosāla. Drīdzis, Saules kalns, aizbrauc ciemos pie podniekiem...Daugavas loki, pati Krāslava, tur ari ir pils, sameeraa labi savesta kaartiibaa...ja brauc uz Daugavpili, pirms Daugavpils ir Dinaburgas pilsdrupas. Daugavpils..mani besii, taapeec to neaprakstiishu:D Bet, atpakaljceljaa arii ir guuzma ar vietaam ko apskatiities:)

SamotrakesNiike (2013-04-17 13:41)      Bijušā Balvu rajona teritorijā arī ir ļoti jaukas vietas> Rugāji- briežu dārzs, Lazdukalns-Saipetnieki, Bērzilī- keramikas daiļamata meistari Jolanta un Valdis Dundenieki...Viļakas pusē-Vēršu kalns, kur arī cep maizi u.c.

Dianni (2013-04-19 13:54)      Varbūt te kaut ko atradīsi piemērotu? http://www.fromme.lv/davanas-aktiva-atputa/p/1
Es personīgi pirms 2 gadiem braucu ar kanoe ar visu ģimeni)) Bija kruti!

cornette (2013-05-11 00:29)      Lūk, šeit jau gatavs maršruts - http://www.latvia.travel/lv/marsruts/ar-auto-celojuma-pa-latgali
Pagājušajā vasarā izbraucu visus punktus - lielisks brauciens! Vēl papildus apmeklēju Kokneses pilsdrupas, Pļaviņās braucām ar laivu pa Daugavu (tur arī lieliska kafejnīca un maiznīca ar tikko ceptiem gardumiem). Daugavpilī tagad arī Rotko muzejs, ko būtu vērts redzēt. NOTEIKTi aizbrauciet uz Līksnas dabas takām, ja ir labi laika apstākļi (nokļūst tur sapratīsiet, par ko runāju) - gan pieaugušajiem jauka pastaiga un skaistas bildes, gan bērniem ko darīt. :) Vispār, sakārdināji, labprāt vēlreiz izbrauktu šo loku. :)

anita_m (2013-05-26 17:31)      Maizes muzejs turpat Aglonā patiešām ir tā vērts, lai mērotu garo ceļu uz Latgali. Labprāt tur vēlreiz aizietu.

nicanora (2013-10-08 11:17)      Tie, kam interesē vēsture, iesaku apmeklēt Aglonā 2. pasaules kara eksponātu muzeju. Nevilsieties! Bagātīga ekspozīcija, aizraujošs stāstījums. Vasarā bijām ar grupu, patiešām iespaidīgi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu