Krievija aiz Urāliem

Interesētu Urālu otra puse. Iespaidi. Ieteikumi.

iterators    1 1.kārt baikas par lāčiem- viņi ir bīstami, ja pamodināti nelaikā, vai kāds lien viņu miteklī
2.kārt- aizmirsti par mobilo telefonu uttt cilvēces lepnībām, ja neesi makšķernieks...par medībām nerunāšu, tad paiku dabūsi nest uz muguras
3.kārt bez vietējā gida taigā nav ko darīt
4.kārt ceļi, hmmm, ja ceļu tikpat kā nav, bet ir upes
5.kārt vienatnē turp doties ir neprāts

joens      Pārāk plašs jautājums (ieskaties kartē, iznēri attālumus), lai varētu atbildēt bez garu palagu rakstīšanas. Varbūt sākumā sakonkretizē domas, lai izvirzītu atbildamu jautājumu?

Pavisam īsi - tur ir daba, kuru cilvēks nav pakļāvis. Vistrakākie laikam ir sīkie mošķi - odi, mušiņas utt. Pateicoties tiem, līdz lāčiem var arī nenodzīvot.

edmunds      iemaacijos peldeet irtisaa 300km uz leju no omskas, pie jenisejas Tuvas autonomaa republikaa 4 vasaras nodziivoju. ir veerts. cilveeki sirsniigi un daba pirmatneeja.

Auguste      A es par to, ka trakajiem pieder pasaule. Savulaik daudz braukāju ar stopiem, arī pa krieviju, arī pa maz braucamiem ceļiem. Ja māki komunicēt dabūsi ne tikai stopus, bet arī naktsmājas un cilvēkus pie kuriem iebraukt atpakaļceļā.
Pirkt lēti mašīnu, kā iesaka cilvēx arī rezons, bet ja pērc par mazām naudiņām, tad jāzin, ko darītt, kad viņai kaut kas uzkaras .
Man personīgi stopi vienmēr patika, jo līdzi ir tikai sava mugurene un nekā lieka, kas ierobežotu pārvietošanās brīvību. Jo mazāk mantu, jo feināk. A par mašīnu vienmēr sanāk piedomāt, kur atstāji, ko viņā ieliet iekšā etc.
Krieviem ir vairākas savas stopotāju organizācijas. Sapazinos ar viņiem uz ceļa, dabūju kontaktus ar naktsmājām faktiski da jebkur, kur ir interese. Par velti, saprotams. Nu, krievu stilā. Gan viņi netā arī atrodami.
Kā reiz teica mana māte, kad es devos savā pirmajā lielajā ceļojumā pa usa:
derzaj! :)

ganesh    1 ļoti populārs ir dzelzceļš. sabiedriskais transports ir tur, kur dzīvo cilvēki. Autobusi, mikriņi, laivas (mazas, lielas, "Raketa"), baržas utt Autobusos un mikriņos par mugursomusomu jāmaksā papildus. Busi veci un brauc lēni. Mikriņus piedāvā pie ieejām autoostās. Esmu nakšņojis pat slimnīcās (protams par atlīdzību). Viesnīcas (koju līmenī) ir 2x dārgākas nekā Rīgā. Jārunā, jārunā un jārunā...... Cilvēki tur pārsvarā atsaucīgi - interesējās par ceļojumu. Šprotes un balzāms viņiem nah.. nav vajadzīgs. 2011-03-08

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu