Vīza Krievija-Ķīna

Lidoju no Maskavas uz Filipīnām un pēc divām nedēļām Filipīnās, uz Ķīnu. Nav ne jausmas kādu vīzu pasūtīt. Jo tūrisma vīza ir derīga tikai 3 nedēļas, bet Filipīnām vīzu nevajag, savukārt Ķīnai vajag. Vai kāds zina, kā atrisināt? :D Vai vajag divas vīzas - šķērojot Krievijas robežu un Ķīnai? Vai ir iespējams saņemt vīzu bet kā derīguma termiņu ierakstīt vēlāku datumu?
Paldies.

Jautā 2015-04-11 23:43

kaspich      ja Maskavaa tikai paarseedies, laikam nu vajag kaut kaadu tranziitnieci [agraak vareeja tupet tranziita zonaa bez viizas liidz nelabumam]. un, logjiski - Kjiinas viizu vajag. es saprotu - veestnieciibaas Tev ir bans, tuurisma kantoros - bans. internaatam bans. un, jaa ideja par pasha[s] ierakstiitu datumu - ideJaala. principaa jau vizas vispaar pats var zimeet ;) 2015-04-12

ponytail_PA      Zvans uz Ārlietu ministriju. Vismaz es zvanīju līdzīgas problēmas gadījumā. Katrā ziņā, tur atbildi sniegs kompetents ierēdnis ar vārdu un uzvārdu, arī atbildību par teikto, ja kas, nevis oho.lv tantas un onkuļi, kuri var pat nezināt, kur tā Ķīna atrodas. 2015-04-12

walmets      Tak vajag ņemt daudzkārtējo Krievijas vīzu un problēmu nebūs 2015-04-12

kaspich      daudzkaarteejo dod tad, ja peedeejaa kalendaaraa gada laikaa vismaz vienu reizi bijusi vienreizeejaa. 2015-04-12

joens      Uz šādi formulētu jautājumu atbilde nav iespējama, jo nav saprotams konkrētais maršruts (vietas un laiki un iegādātās biļetes).

Krievijas vīzu (tranzītvīzu, kas elementāri iespējama 2-kārtēja bez papildu nosacījumiem) visticamāk nevajag, bet tas ir minējums ar pirkstu mākoņos. Varbūt nevajag arī Ķīnas vīzu, ja reiz mērķis ir Filipīnas, bet viss pārējais tikai tranzīts, pie tam dažās Ķīnas lidostās iespējams bezvīzu tranzīts 72 h.
2015-04-12

buu2000      Vīzas vajag taisīt tām valstīm kurās:
1) vajadzēs reāli ieceļot, nevis uzturēties tranzīta zonā
2) kur tas nepieciešams

Tavā gadījumā - Ķīnai vajag vīzu, ja taisies iziet ārpus lidostas tranzīta zonas arī Krievijai.
Krievijas gadījumā ir opcijas gan tūrisma vīza, gan tranzītvīza. Ja ir zināmi vairāki datumi, var jau arī vairākas vīzas uztaisīt.
2015-04-28

Līdzīgi jautājumi
Bez vīzas uz Šarmelšeihu (7 atbildes)Vīza uz Ameriku (ASV) (22 atbildes)Vīzas nepieciešamība dodoties dzīvot uz Angliju? (19 atbildes)ASV vīza (11 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook Google+ uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu