Labākais, ātrākais ceļš Polijas šķērsošanai.

Pēc pāris dienām gribam visa ģimenīte ar auto uz Berlīni aišaut.Kamēr es konferencē,lai viņi pasauli apskatās:)Kādu matšrutu jūs iesakat un cikos no rīgas izbraukt,lai naktī Polijā nav jānakšņo un cik jāmaksā uz maksas ceļiem?

JurisK (2010-08-14 03:32)      Visvienkaarshaak un aatraak ir bijis caur Varshavas centru, arii pa dienu. Un, ja veel navigaacija ir, pavisam ideaali. Ielas platas, vienmeeriigi braucot, sastreegumus tik pat kaa nemana. Tas gan bija pirms vairaakiem gadiem, kad naktiis caur Poliju bija bailiigi, arii pirms Varshavas sleedzaam busam aizmugureejaas un saanu durvis ciet:)

edmunds (2010-08-14 09:02)      man patiik polijas kurorta zona augspus warsavas. tur var nedaargi arii pa nakti palikt, no riita ezeros nopeldeeties, un tad uz berliini. ljoti skaistas vietas. atgaadina riigas juurmalu 30tajos gados. mees taa parasti braucam ja ar beerniem.

xnemiersx (2010-08-14 11:35)    2 google maps piedāvā optimālāko maršrutu, ko braukt (laika ziņā).
braucot pa augšu, no suwalkiem metot uz rietumiem, tur ir ļoti smuki, prūsijas meži un tā. ceļi tādi interesanti, tik šauri, ka vietām jābrauc uz apmales, lai izmainītos. toties tur ir ļoti maz citu auto, un baigais miers. taču ātrāk, kā pa to bāni nebūs noteikti.

joens (2010-08-14 13:26)      Kopš ir maksas bānis, ērtāk braukt caur Varšavu, kaut tieši pati pilsēta šo maršrutu apgrūtina.

Labs maršruts ir caur Olštinu uz Šcecinu, bet tur var būt pabriesmīgs ceļu segums (agrāk bija, tagad Maveriks šo informāciju atkārto).

Senākos laikos pats braucu no Rožan caur Ciechanow un Plock ārā uz Berlīnes trasi pie Kutno. Šī maršruta saprātīgums šodien prasās pārbaudīt.

joens (2010-08-14 13:29)      Vēl - Vācijas braucienos arī bieži izbraucu ap 18-20.00 vakarā un nakšņoju motelī Lomžas apkārtnē, tad no rīta viens stiepiens līdz Vācijai. Tagad robežkontroļu neesamības dēļ gan jau var tikt tālāk aiz Varšavas un nakšņot pirms uzbraukšanas uz bāņa.

jansons (2013-08-07 23:00)    2 Tagad bānis ir līdz pašai Vācijai!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu