Rodas sala, Grieķija, atsauksmes

Kas ir bijis Rodas salā Grieķijā, lidojot no Rīgas? Vai tur ir, ko redzēt (ekskursijas u.tml.)? Varbūt būtu kādi ieteikumi - par dzīvošanu u.c.?

Vips (2007-07-24 11:14)      tikko pa TV Laika zinjaam zinjoja, ka Griekjijaa un Turcijaa iestaajies zveeriigs kaarstums - virs 40 graadiem. Vot, nekaadiigi nesaprotu tos cilveekus, kas gatavi braukt sevi spiidzinaat. Es, veel ziemaa tur aizbrauktu, bet ne jau pasjaa vasaraas viduu! :(

Kaisligais69 (2007-07-24 11:33)      1. Sala ir liela- pietiek ko redzēt, it īpaši, ja interesē senatne. Ir antīkās drupas un viduslaiku vecpilsēta. Var izbraukt dabā un skatīt olīvu dārzus un pakalnes.
2. Karstums ir panesams, jo gaiss ir sauss un pie 40 grādiem Rodas salā ir sajūta kā pie 30 grādiem Latvijā....Var sēdēt burvīgajā jūrā un veldzēties...Tikai vajag ļoti uzmanīties lai neapdegtu saulē. Ēnā auksts drinks garšo lieliski!
3. Dzīvot labāk kādā viesnīcā vai pansijā, kur ir kondicionieris, citādi naktī būs grūti gulēt karstuma dēļ. Jo tālāk no lielajiem tūristu centriem, jo lētāk. Tagad gan cenas ir pašas augstākās, jo tūrisma sezonas pīķis...

Izbaudi!.....:))))

gauja (2007-07-24 11:45)      Bet,lidojot no citurienes neder? :DDD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu