Maldīvu salas - niršana un snorkelēšana

Vai kāds ir bijis Maldīvu salās? Taisos uz turieni braukt, bet nezinu, kurā no 100 iespējamām salām varētu būt vislabākā niršana un snorkelēšana.

Hot Chocolate (2004-09-07 18:05)      Smiekliigs jautaajums, juura apkaart taam salam viena un taa pati!!! Zivis un koralli buus vienaadi taapat!

Lizard (2004-09-07 20:00)      vislabaak jau nu ir tur, kur buus Tava viesniica, jo paarbraucieni ar ljoteni nav leeti. Var jau arii ar motorlaivu, bet ja paliksi tur pa nakti, tad baigi traki daudz kjirzaku, guleet buudinjaa nav patiikami. Vispaar vairaak kaa 100 $ dienaa izteereesi taapat. Var jau par 20 $ nirt, bet tad viss uudens un paareejais jaastiepj liidzi, jo servisa nav, vieniigi alkoholu dos pa velti cik vien veelies.

LaskovijMerzavec (2004-09-07 21:01)      Tur visas salas esot labas:) Tapat nirshanai ir noteiktas vietas, kur var nirt un jaasarunaa ar kaadu no turienes dive centriem! A snorkeleet ir vienalga kur! Ka tik koralis netaalu!

Bet naudu gan panjem taa vairaak liidzi! Tur viss ir ljoti daargs! :))))

CARDIN (2004-09-14 14:23)      Niršanai un snorkelēšanai der visas, iesaku Full Moon beach vai Kurumba, jo tur nupat ir uzceltas jaunas mājiņas, katrā ziņā jo mazāka saliņa , jo klusāka uz lielajām, piem. Paradīzes salas krievu pūļi ar visām no tā izrietošām sekām. Iesaku paņemt līdz gumijas čības bradāšanai pa koraļļiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu