"Impro" vai "Relaks Tūre"

Es te nevaru izšķirties starp divām firmām braucienam uz Itāliju - "Impro" un "RelaksTūre". Lieta tāda, ka par "Impro" kvalitāti nešaubos ne drusciņas, jo pats esmu vairākkārt izmantojis viņu piedāvātos braucienus un zinu, ka tur viss ir tip-top, taču "RelaksTūre" par tādu pašu naudu kā "Impro" piedāvā par vienu dienu garāku braucienu ar vienas papildus jūras apskati. Ir kādas atsauksmes par šo "RelaksTūri", jo man par viņu ir pilnīgi tumša bilde?

janis2002      Varu sniegt tikai pozitiivas atsauksmes par Relaks Tuuri.Pats esmu vairaakkaart izmantojis firmas pakalpojumus.

noonrose      Varbuut noskaidro preciizak ko katra firma piedaavaa. Cik lielaa meera iekljauta eedinaashana, gida pakalpojumu, kaads autobus - parastais vai guljamais. Cik zvaigznju viesniica vai kaads kempings. Varbuut Relax Ture uz kaadu nedaudz ietaupa un tad arii var piedaavaat ilgaaku celjojumu.

smukaa      relax tūrē ir nenormāla skriešana un auļošana un nav iespējams īsti atvilkt elpu, ja grib vismaz kaut ko redzēt un tas jau vairs nav relax...
viņiem vienmēr sarakstīts vairāk, nekā reāli var paspēt apskatīt...un tās daudzās naktis autobusā...

Berta      Es izmantoju Relax Tuure braucienam uz Norveegiju. Bija probleemas ar kugi, bet kursh par to bija vainiigs es tieshaam nezinu (divaam persoonaam nebija praamja biletee iespiesti dati par brokastiim divas reizes, katrai personai, taa mees kopaa zaudeejaam 14 ls).Bet braucot augstajos un biistamajos(nebija apmales, daziem), shaaurajos kalnos, bija labs autobusa shoferis. Bez vina, mees jau buutu no kraujas lejaa!!!

melisaM    1 impro. Lai arii daargaak - bet viss vienmeer ir taa kaa soliits 2004-11-26

saulesstars1      esmu dzirdeejusi gan labu, gan arii sliktu par abaam firmaam, taapeec mans viedoklis ir taads, ka sheisses var gadiities pat labaakajiem, ja tieshaam gribas teicamu servisu tad visadekvaataakais ir Latvia Tours... cena... tas jau ir cits jautaajums ... 2004-12-07

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu