Ceļojumu galamērķi

Katram ir sava favorītzeme vai pilsēta. Kur jūs brauktu vèl un kāpēc?
Kur vairs nebrauktu.
Kādā veidā patīk ceļot - avio, autobuss, mašīna? Firma? Paši?

Ievinjata      Itālija, jo īpaši Toskāna un...nu gribētos visu apceļot. Sens sapnis. Tikpat sens kā iemācīties itāliešu valodu. Sāku mācīties un secināju, ka velns, ku´ grūta!

Laimnese    1 Gribu vēlreiz uz Madeiru, ļoti patika. Nupat atlidoju no Bostonas....Ņujorkā man patika labāk...
Nebrauktu vairāk uz Tunisiju, Dominikānu.

siikaa16    1 Sanācis tikai braukt cauri Polijai, gribētu uz turieni. Uz Ziemassvētkiem un Jauno gadu tur ļoti skaisti. Gribētu aizbraukt uz Aļasku vai Kanādas ziemeļiem. Dabā redzēt tini un ziemeļblāzmu. Uz Tasmāniju, paklausīties tasmānija velna balsī. Austrālijas dienvidos paskatītos pingvīnus. Gribētu atgriezties Budapeštas zoo sikspārņu telpā.

Caune  1 1 Ar savām draudzenēm kaut vai uz pasaules malu savā tempā un izbaudot. No civilizētām vietām labprāt atgrieztos Pēterburgā, jo nedēļa likās stipri par īsu. Pie mežonīgajām un civilizācijas neskartajam vietām var dodies jebkur, kur ir ūdens un kontrastains reljefs.

valmierietis333  4 1 16:07,
Latvijā tik bieži mainās likumdošana , ka var gadīties izbraukt no valsts un pēc klejošanas pa Aļasku , netikt vairs atpakaļ ! ;D

Pie siles esošie priecājas par katru patriotu ,kas izbrauc , jo viņiem te vajag tikai muļķus ,ko slaukt !

Rodzerina      Neesmu daudz celojusi,bet pagaidam favorits ir Norvegija.Tiesi daba.Tuvaka laika ceru pabut Sicilija un noteikti kadreiz dzive ceru aizbraukt uz Amerikas kanjoniem.
Nesaista Azijas valstis,Australija un tamlidizgas vietas ar briesmoniem.
Ari Latvija man loti patik,tik ar sabiedrisko ir gruti izbraukat visas skaistas vietas.

Paula6      Ja brauc uz Sibīriju, tad labāk uz Ziemeļpusi, bet tur dziļa taiga, mošķi, lāči u.tt. Vidus un Dienvidsibīrija ir krietni izpostītas un no pirmatnējās dabas ir ļoti maz kas palicis.
Ieteiktu aizbraukt uz Tobago un Trinidadu, bet labāk lietus periodā, pie viena apskatīt latviešu dzīves vietas un skaisto Karību jūru.
Ļoti gribu redzēt un apceļot Peru zemi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu