Ceļojumu galamērķi

Katram ir sava favorītzeme vai pilsēta. Kur jūs brauktu vèl un kāpēc?
Kur vairs nebrauktu.
Kādā veidā patīk ceļot - avio, autobuss, mašīna? Firma? Paši?

Chris1986    1 Drīz beigšu Laines Pērses "Ar stopiem apkārt pasaulei" jau 3. grāmatu. Tagad Delfos iet viņu blogs, ka ir Sibīrijā un pie Baikāla - tātad drīz būs 4. grāmata. Izlasīju un sapratu, ka labāk palasu, kā viņi tur kūlās cauri 66 valstīm 500 dienas, bet pats gan negribētu nekur doties - man ir pietiekami dzīva fantāzija, tā kā varu iztēloties, ka pats tur esmu bijis un redzējis

Epifanija      nazis jau esi tur bijis un to redzējis? man gan stāstīja kaut ko citu...

langstinsh      BAMā noķļut mums viesiem bija dziļas iespējas...80os gados.

nazis      Epifanija 17:34
Diemžēl pats esmu piedalījies šīs skaistās zemes piesārņošanā. Tur ir daudz derīgo izrakteņu, tik pat daudz rūdu bagātināšanas rūpnīcu un nekādu attīrīšanas iekārtu, nekādu filtru, viss aiziet dabā ar ūdeņiem, ar putekļiem, ar dūmiem. Austrumsibīrijas anticiklons tam visam neļauj izplatīties pa pasauli, tas viss turpat sēžas zemē. Daba ir ļoti jūtīga, jo apakšā ir mūžīgais sasalums, nekas augsnē ieskaloties nevar. Tā viņa tur mirst.
Bet Sibīrija ir liela un noteikti var atrast arī brīnišķīgas, nepiecūkotas vietas, tikai tur nav ceļu.

joens    1 Londona, vēl, vēl un vēl. Jau kopš pirmās reizes pirms 20 gadiem.

Pēc pabūšanas iepatikās NYC, bet tas nav mērķis, kur nedēļu pirms brauciena izdomāt un doties ceļā (ar Londonu man dažreiz tā notiek).

danaja18    1 Jaunzēlande. Tā ir vienreizēja zeme, ar kolosālu dabu, dinozauru laika mežiem, tirkīzziliem ūdeņiem, maoru deju haku... Bijusi esmu tikai Dienvidu salā. Ieskatam: http://www.celakaja.lv/forumi/jaunzelande-dienvidu-sala. Uz Jaunzēlandi noteikti lidošu vēl. No Eiropas ļoti patīk Itālija.

Drole    1 >> 16:09

"tuvāk dabai, kura vēl ir ekoloģiski tīra un nepiesārņota"

https://youtu.be/umzehBvEMBU?t=6

Kontiki      Visus ceļojumus plānoju pats un ceļoju patstāvīgi. Viseksotiskākais bija ceļojums uz Franču Polinēzijas salām Klusajā okeānā. Tomēr vislielāko iespaidu uz mani ir atstājusi Sibīrija un Austrālijas autbeka!

janisb      Uz Peru nav pagaidām sabīdijies aizbraukt. Noteikti nebrauktu uz Ziemeļkoreju un tām zemēm, kur aktīva karadarbība. Vēl Āzijā/ Klusā okeāna areālā maz kur pabūts, Austrālija, loģiski auto(buss) atkrīt :D firma visdrīzāk ne. Ideālaikais variants ir pieķert komandējumam kādu nedēļu..divas, ja vieta eksotiska.

LaskovijMerzavec      Patik blandīties pa Grieķijas salām. Venecija milja, it ipashi karnevala laikā.

Bali, Filipinas. Singapura. Karibu juras salas.

kvarts    1 Daudz un visādi esmu ceļojis,un nonācis pie viena slēdziena, 2 reizes uz vienu zemi nebraukt...

Bazhix      Kur lētas biļetes, tur braucu. 2x uz vienu vietu nebrauktu, lai gan valsts var būt tā pati - teiksim, Ķīnu vienā reizē paņemt nevar. ASV - arī :)

Edgars37  1   Lasiju, lasiju, kadas eksotikas te tik, izradas nav bauditas;) un man radas likumsakarigs jautajums - a lidz nonirsanai Mariannu dzelme vai, vismaz, piknikam ar pingviniem Antarktida neviens nav aizdomajies;D???

Jurijs55      20:21 Antarktīdā, dienvidu polī, un vasaras vidu :)
Nazis, a paviecās Aļaskai - arī viņu gaidīja Sibīrijas liktenis, ja krievijas cars neatdotu to laicīgi amerikāņiem kuri to daudz efektīvāk un saudzīgāk apsaimniekojuši.

borzomi      Karēlijā lāčus apskatīt un odus pabarot.

Marija_Anna      Tā. Kuram tur Bolderāja nepatika ? :))
Dobro pozhalovatj , parādīšu kur un kas te skaists.
Un pat dzīvi un veseli aizbrauksiet uz Rīgu ( kā vietējie saka ) , kaut Bolderāja no 1924.gada galvaspilsētai pievienota.
Ja par tēmu , tad Itālija, Kamčatka , Karēlija, Gruzija, Francija. Tikai ne tuksneši un smiltis.

fargo      "Tā. Kuram tur Bolderāja nepatika ? :)) "
nu, man. vēl jautājumi? :)

Marija_Anna    1 Fargo , būsi mūsu pusē ( ... vari atcerēties klasiku.. :) ) , laipni lūgtum! Vēlams brīvdienā, jo tad pulka var parādīt un pastāstīt.

fargo  2 3 forša atbilde. negaidīta. paldies. esmu ļoti noslēgts cilvēks. ciemos nerādīšos, nevienu neapgrūtināšu, bet paldies pateikšu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu