Kur esat bijuši un kur ļoti gribas atgriezties?

Esmu Spānijā. Ooooo,cik te silti! Ooooo,cik te gardi un lēti vīni! :) Ņemot vērā, cik Latvijā ir vēsi laika apstākļi,ir tik forši paildzināt vasaru!

fargo    2 karēlijā.

mieru_tikai_mieru    1 Kolkā. Un vislabāk tad, kad ir vētra :)

av2  2 4 To Zeltiite - speciaali !
Ja absoluuti nejeedz par ko runaa, labaak labaak paklusse. jeb paintresejeis, nu paarmainnas peec dir....i te , cik LV iepluust no aarzemeem naudinnas tiessi no emigrantiem, a??? Man te nekas nav jaapieraada , bet nesen viju iegaajis LV kaukkaada valdiibas lapaa. Summa ir astronomiska uz LV buggeta fona. Nauda, kas paraadaas LV...no zila gaisa, jo nekas paardots no sarazzotaa netiek par to. Tad kur vinna cellaas, a??? Es zinu tika par sevi, un maniem pazinnaam, draugiem, kas ir prom no LV. Visiem vinniem pirmaja vietaa ir savejiee, palikussie LV. Biezzi cilveeki atsakas no lloti daudz kaa tajas aarzemees, jo jaapaliidz saveejiem. Vienkarssi riebjaas runaat par sso teemu, bet kadreiz kaads var taa iespllaut...akaa, no kuras pats dzer, ka neizturu arii.

jozolsen      cope Zviedrijā

MaryClaire    2 kilometru attāluma ziņā laikam gruzija ir tālākais punkts. ar busiņu izbraukāts pa balkānu serpentīniem, ir peldēts nicā, kannās, kamargas reģiona jūrā, parīze, roma, venēcija, brisele vairākkārt, stokholma pavasaros, čehija caurbraucot, polija caurbraucot, austrija, vācija caurbraucot ... aij, nu kas tad to visu var atcerēties. un priekš kam tas arī būtu jāaceras - ceļoti IR forši, to taču neviens neapstrīd, vidusjūras reģiona valstīs ir pat nenormāli liela vīnu izvēle, tāpat kā pārtikas, kas gandrīz visiem garšo - maize ar olīvām un sieru, un tomātiem.
bet ja par šo rudeni, tad nu šogad gan nevarētu sūdzēties par Latvijas vasaru - pat es, astēniskā īgņa, šogad esmu apmierināta ar vasaru, un tas mazais moments jūlija vidū, kad te bija tikai plus 15 pēc Celsija, es pamanījos būt Nīmā, Arlā, kur bija plus 32 pēc Celsija - tā ka neko neesmu zaudējusi no latvijas vasaras burvības :)

sorrell  2   autore droši vien ceļo ar tūrisma firmas atbalstu, tie parasti sajūsminās ah un oh:), parasti cilvēki nopērk biļetes, pasūta viesnīcas un atgriežas kad un kur grib:)

sandra1111    1 venēcija,,,sibīrija,,,gruzija,,,,

Alison    2 Es atgrieztos Austrālijā un Francijā - gan Parīze man patīk, gan Francijas dienvidi :) Bet atgriežos visu laiku Vācijā, tik laba shopinga nav nekur!!

jollyroger    1 Esmu biji Zilupē. 2 X .

fokapirmais      Es gan nekur neesmu bijis :)

Tessa    1 eu, nopietni? vinja ir milziigu uznjemumu inovacijas vadiitaja? tas jau ir baisi,patiesham. tapec valsts ir tik liela de,pardon mai french.

kissa38    1 Horvātija...un tagad arī Santorini sala.

antans_dzenis      Berlīne, Barselona, Venēcija - tajās arvien patīkami atgriezties.

vivija33      esmu diezgan daudz kur bijusi,bet vienīgā vieta,kur vēlreiz gribētu atgriezties, ir Gruzija...varbūt vēlreiz Gensija,bet tas vairāk tāpēc,ka tur ilgāks laiks pavadīts,gribētos redzēt senās vietas...bet citādāk-labāk izvēlos arvien ko jaunu...

elsa    1 Kad esi nedēļu dzīvojis čangalienas mežos svešu cilvēku barā, mīnus grādos gulējis uz paklājiņa guļammaisā, mazgājies ar mitrajām salvetēm un kad ierodies mājās, saproti, ka nekur nav tik labi,kā mājās.;)
Pēc tam nāk Itālijas lauki, kur gribētu atgriezties.

ciepina_ciepina      es atgrieztos Egipte tur bija super , super laiks , atsaucigi cilveki , jura smiltis ,, uff ,,
tg dzivoju vacija .... nu tie laika apstaki dazreiz vareja but labaki...
2019-06-12

Eheeei    2 Mana favorīte ir Itālija. Un konkrēti Lago Di Garda. Šovasar paveicās vairākas reizes tur pabūt, pie tam, lieliskā kompānijā, noteikti gribēšu tur aizbraukt atkal. 2019-10-26

Piparkuka      Katru gadu- Nirnberga. Vīne, Parīze. Palanga. Liepāja. Ventspils. Jūrkalne. Tallina! Bad Herrenalb, gribu pastaigāt pa mežu līdz kalna augšai. 2019-11-03

Kameniite17      Būts ir dažā siltā zemē. Vēlētos pabūt Arābu Emirātos labā kompānijā. Diezin, vai ir daudz vīriešu, kuri spētu ko tādu dāvāt savai sievietei? 2020-02-15

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu