Rīgā būtiski sarūk aviopasažieru skaits

Vai tiešām visi lidotgribētāji jau aizlidojuši? Vai biļetes par dārgu? Vai Ryanair samazinājis savu reisu skaitu? Kas par iemeslu?

VN_connect__ing (2012-05-09 16:26)      Vai velti maksaju bargu naudu lai iemacitos lidot? Visforsak lidot ar savu,. ja dargak, ja lenak, bet trijata lidojot, nekas nav forsak!!!
p.s.lidojam biezi un regulari...ne ziema:)

Acuraugs (2012-05-09 17:13)      Agrāk Rīgas - Viļņas autobuss taisīja līkumu, lai piebrauktu pie Rīgas lidostas: leišiem pēc Lietuvas aviolīniju bankrota tuvākā lidosta bija Rīgā. Pēc tam, kad raians atvēra bāzi Kauņā, viņi, dabiski, uz Rīgu tikpat kā vairs nebrauc. Apgrozījums Rīgā mazinājies? Tevi kā LV nodokļu maksātāju tas dikti uztrauc? Mani vairāk uztrauca ne tik sena situācija, kad no Rīgas lidoja tikai SAS un Lufthansa; tad variantu nebija, lidojums uz Stokholmu un atpakaļ maksāja vairāk nekā vidējā mēnešalga Latvijā. Un lielajā pasaulē varēja tikt tikai caur Stokholmu vai Frankfurti.Ja BT liekas tik dārgs, paskaties SAS un LH cenas!
BT nav nekāda labdarības iestāde; patiesība tas ir brīnums, ka no tik mazas valsts ir tik daudz tiešo reisu par normālām cenām. Un pietiek sev d.st uz galvas, pietiek LV apdi.sēju tepat Pārdaugavā!

Korneelija1958 (2012-05-09 17:52)      Daudzi ir projām ar visām ģimenēm nav jau pie kā uz Latviju lidot ciemos.

joens (2012-05-09 18:35)      Tātad - no kurienes ir lētāk aizlidot uz Spāniju, Portugāli, Itāliju vai UK?
--------------------------------------------------

Rīgai tuvākā lētā lidosta būs Skavsta.

nenopietninopietna2 (2012-05-09 19:04)      Ja, jā, selavi_5, un neaizmirsti pie biļetes naudu pieskaitīt arī savu notērēto laiku, neērtības un ceļa izdevumus, kas būs saistīti ar ceļu no Igaunijas, vai Lietuvas.
Kas attiecas uz mani, tad es esmu mainījusi virzienus. Arvien retāk apmeklēju Latviju. Kapēc gan neaizlidot pāri "dīķim", ja turp atpakaļ tas izmaksā tikai 400 Ls.

sorrell (2012-05-09 19:45)      kopš Ryanair aizvēra reisu uz Romu, lidoju no Viļņas, ja sapasina laikus, tad tās ir 5 stundas plusā, ja cilvēks nedzivo Rīgā, bet piemēram Balvos, viņam arī jārēķinas ar lieku laiku līdz lidostai:), ar visām autobusa biļetēm, sanāca lētak, nekā lidojot ar Aibaltic:)

Dzhokonda (2012-05-09 22:02)      selavi_5 saka pareizi-no Tallinas ir stipri lētāk-pat ņemot vērā ceļu līdz lidostai no LV.

neratni_stasti (2012-05-09 22:26)      Tās lētās biļešu cenas, kas bija vienu brīdi pieejamas, nebija normālas. Samazinājās cenas, nokrīt tas nenormāli lielais cilvēku bars, kas bija lidostā. Es labāk lidoju ar tipa "dārgo" airbaltic/ Lufthansu vai finieri, nevis ar to trako māju, kam īru izcelsme un lira uz astes. Nesen kolēģis stāstīja, ka pasažieri tur brīžiem tādi - kā pērtiķi no krātiņa izlaisti.

skvo (2012-05-09 22:52)      man puika arī tikko no Tallinas lidoja esot gan lētāk un gandrīz uz pusi pat perkot biļeti pedēja brīdi. Uz Latviju jau tiešām vajprata cenas. pati arī nesen skatījos tak uz Viļņu letāk a no turienes ar autobusu ar var uz Rīgu tikt:))

lauda (2013-10-23 16:41)      salta demagogjija ,jo nekas nav samazinaajies,lidmashiinas ir pilnas ar pasazhieriem un cenas(neadekvaataas) ir tam pieraadijums!

izshautais_rieksts (2013-10-24 20:46)      "Es labāk lidoju ar tipa "dārgo" airbaltic"
_________________________________________________________________
Nu neadekvāti dārgs viš ir, kaut gan servis zem ryanair standartiem. Rainierī vismaz lidmašīnas jaunas.

ar lufhansu vai finnair vai turkish airlines šis veiksmes stāsts nav salīdzināms, ja nu vienīgi cenu līmenī.

es jau divus gadus cenšos izvairīties "at all means as possible" no lidojuma ar air baltic

zhigolo (2014-01-06 19:26)      Pasažieru skaita samazinājums izskaidrojams ar tranzīta pasažieru samazinājumu. Nesen vel varēja bez maksas izmantot kā pārsēšanās punktu, kur pasēdēt dažas stundas kafeinīcās un veikalos neko neiegādājoties un piecūkāt lidostas terminālu, tualetes, utt.
p.s. Grāmatiņu esmu lasījis

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu