Ko apskatīt Kurzemē??

Ko vērts apskatīt Kurzemē? Vēlams konkrētus objektus (nevis, piem. tikai Ventspils utt.) pēc iespējas tuvāk jūrai! Ja pēc pieredzes, tad kur apmesties vai gluži otrādi -kur noteikti neapmesties? (jo lētāk, jo labāk, bet ne telts)

karbonaade (2010-06-14 13:11)      Pie Jurkalnes ir akmens, (tik neatceros, ka sauc), kur senie kursi dieviem ziedoja. Var sajust energijas. Peleka kapa pie Pavilostas, Jurkalne pati, protams. Edoles pils, Liepajas vecie forti ir fantastiski.

Agatem9 (2010-06-14 15:54)      Riežupes smilšalas, netālu no Kuldīgas.

senga (2012-03-20 16:58)      Abavas rumbu,Jaunmoku pili,Sabili,vīna kalnu,drēbju lelles,Talsi,Kandava,gleznaina, skaista apkārtne..

marten7 (2014-01-07 23:56)      Tuvie forti Liepājā Karosta ir unikāla vieta, skumji te lasīt visādus muļķīgus spriedelējumus un stereotipus. Te ir milzumdaudz vēsturisku ēku un objektu, skaista daba, meži, jūra, pludmales, Beberliņu ezers ar veikborda kabeli, Liepājas cietoksnis jeb forti, kas sastāv no 8 daļām visapkārt pilsētai, no kurām 2 atrodas Karostas krastos, tās ir arī skaistākās cietokšņa daļas. Karostas pils jeb virsnieku saieta nams, diemžēl, tikai no ārpuses apskatāms, jo AM īpašums. Milzīgs daudzums ēku jau pazudušas no zemes virsas, daudzas drupu stāvoklī, dome un SEZ visu nolaidusi līdz kliņķim, bet kā vieta Karosta vēl aizvien ir ļoti skatāma un unikāla, ar savu īpašo atmosfēru. Katedrāle ir kā pērle tam visam centrā, blakus brutālām padomju arhitektūras piecstāvenēm. Lieliskas pludmales ar stāvkrastiem un oļiem, un, protams, fortu drupām un pazemes tuneļiem. Centra pludmalē pilnīgi savādāk -neviena paša akmens. Manēža un iela, kur tā atrodas - Zemgales - bijusī zemūdeņu bāze, pilns ar vēsturiskām cara laiku mājām. Sarkano ķieģeļu kazarmas. ūdenstornis. Brauciet droši. Attēlā Tuvie forti Krasta ielas galā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu