Tortes

Tortes fotogrāfijas

Da�as manas veidot�s tortes
Da�as manas veidot�s tortes

Tortes - jautājumi un diskusijas

Vai rokas bagāžā uz Vāciju var vest Torti ? (11)
staburadzes torti Cielaviņa, vai citu ???
Var mēģināt, jo tortē šķidrumu nav.
Esmu vedusi visādas konfektes, maizi utml., nekad nav bijis problēmu ar drošībniekiem.
Uz Vāciju var vest, to katru reizi daru, kas tās par muļķībām, ka palūdz atstāt. Arī krēma tortes neliek sviest ārā, kārumu sieriņus ar ne. Cik noprotams, ar lidmašīnu?

Ja tiksi cauri drošības kontrolei, tad drīkst. Cielaviņā it kā šķidrumu un to atvasinājumu nav, bet vai drošībnieki to zin. Krēma torti noteikti nevarēs.
Esmu redzejusi,kad paluudz atstaat... reizes padsmit redzeets ka paluudz atstaat ··· Tortes: Vai rokas bagāžā uz Vāciju ... lasīt visu diskusiju (11 atbildes) –»
Vienkārša tortes recepte (9)
Mīļās, dikti vajag palīdzību! esmu gandrīz absolūta nulle virtuvē, bet ļoti gribētos uztaisīt mīļajam cilvēkam svētkos tortīti! varbūt kāda varētu man ieteikt kādu patiešām vienkāršu, maniem spēkiem atbilstošu ...
Ja problēmas virtuvē, sāc ar virnkāršāko: novāri cīsiņas(2 uz personu), notīrītas(bez plēvēm) ielies tās ieeļļotā karstā pannā un pārlej ar sakultām olām(2 uz personu, cik olu tik ēdamkarošu ūdens; sāls, pipari -pēc garšas). Vāku virsū, uguni nost! Olas sarecēs -GATAVS! Būs prieks un pārsteigums par PAŠAS GATAVOTU!!! Tortes pērc lielajā Maxima, laba izvēle! :) Ja grib pati cept, paņem kādu no gatavām keksa mīklām (Dobeles laikam), uzlabo ar piedevām (piemēram, marmelāde, rieksti, šokolādes gabaliņi) vai izcep tāpat. Sagriez ripās, sasmērē kā torti un izdekorē.
p.s. dzeg_ cik viņa olu kravas izmetīs, pirms normālu biskvītu "piešausies" izcept, uij! :))
sakul 5 olu dzeltenumus ar 5 ēd. kar. cukura, sakul olu baltumu ar šķipsniņu sāls, pie dzeltenuma pieliec 4-5 ēd. kar. miltu, samaisi, pieliec baltumus, iecilā... liec apaļā formā cepties... sanāk biskvīts, tad paķem krējumu, skatoties, cik augsta panna, sakul ar cukuru, piemet želatīnu (lasi uz paciņas cik jāsamaisa ar ūdeni un jāpiebriedina), banānu ripas, uzlej uz gatavā biskvīta un liec ledusskapī!
:)
pagaršo, ja nesanāca, izmet, nebūs žēl!
Taisi jogurta kūku,kas nav pat cepama.30 min. un gatava.Ja interesē recepte,raksti. visvienkarshakaa tortiite:
noperkam kaudzi ar selgas originalajiem cepumiem, ka ari kartigu kjoci smiltenes saldaa biezpiena (ar roziineem).

1 kaarta cepumu, 1 karta biezpiena. garnee ar visu kas gadaas pa rokai, piem, ar marmelades gabalinjeiem.

liekam ievilkties uz kadu diennakti.

··· Tortes: Vienkārša tortes recepte lasīt visu diskusiju (9 atbildes) –»
Kārba tortei (4)
Kur var nopirkt tortes kārbas? Vajag ASAP :)
http://gemoss.lv/katalogs/preces-un-iekartas-bariem-un-restoraniem/vienreizejie-trauki/tortes-karbas
/br/2.html
Torte: home made? :) kas ir ASAP? as soon as possible ··· Tortes: Kārba tortei lasīt visu diskusiju (4 atbildes) –»
Torte bez olām (7)
Vai torte turēsies kopā, ja nepielikušu olas? Tortes sastāvdaļas: sviets, mandeļu milti, cukurs un kriksis miltu. Pēc receptes jāpieliek arī 3 olas, varbūt var nelikt? Ar ko olas var aizstāt mājas tortēs? Paldies:)
it kaa vismaz vienu taadai smilshu miiklai jaaliek, bet man liekas ka var arii nelikt. Olas vajag! Zini - ir laba zemeņlaika recepte - ja vēl pareizi atceros... Uz pannas sagrauzdē auzu pārslas ar cukuru 1/2 no daudzuma (viņa stā karamelizējas) - karstu kārto traukā. Padzisušam virsū liek putukrējumu (var ned. želantīnu), sagrieztas zemenes, tad saceptas otru 1/2 auzu pārslu ar cukuru, un pa virsu atkal putukrējumu ar zemenēm. Rotā ar ogām. Jāatstāj (kā jebkura torte) kādas stundas nostāvēties. sastāvdaļas veido drupatas, tā ka olas nepieciešamas Pieliec vēl kriksīti kartupeļu cietes!:)) ··· Tortes: Torte bez olām lasīt visu diskusiju (7 atbildes) –»
Cepumu torte (11)
Kā Jūs parasti gatavojiet torti no cepumiem?
Biezpiena torte.
- 5 paciņas Selgas cepumu
- 4 paciņas biezpiena
- 0.5 litri saldā krējuma
- 3 ēd.k. cukura
200 gr marmelādes konfekšu Gundega arī Vizbulīte
- 1 glāze piena
- augļi, rieksti, konfektes dekorēšanai pēc izvēles
Pagatavošanas process:
Ņem biezpienu, labāk paciņas, tad nav jāmaļ, sagriež marmelādes konfektes un ber pie biezpiena, putukrējumu saputo ar aptuveni 3.ēd.k. cukura un liek klāt biezpiena masai, visu labi samaisa.
Uz stingras pamatnes izliek 1. kārtu ar cepumiem, kas pamērcēti pienā, virsū klāj biezpiena masu, tad nākamo kārtu ar cepumiem izmērcētiem pienā... un tā veido 4 kārtas, pa virsu noklāj ar biezpiena masu, smalki sadrupina aptuveni 1/3 daļu paciņas cepumu un ar saberztajām drupačiņām apkaisa gan nedaudz virsmu, gan maliņas, izgarnē ar riekstiem, augļiem... liek ledusskapī uz stundēm 3-5, labāk uz nakti, vai gatavo no rīta vakarā ēšanai.
Pagatavošanas laiks minūtēs-30
Cepumus mērcēju kafijā.
Kārtoju ar biezpienu sajauktu ar sviestu, marmelādes gabaliņiem, riekstiem. Pildījumam viss kaut ko var likt klāt, rozīnes, aprikozes, saulespuķu sēklas, viss kas pašai garšo:D
Nu Tavs variants izklausas baigi labs bet sarezhgjiits.
Es esmu vairakkart taisis vnk versiju - noperk kadas 6 pacinas selgas cepumu - parastos vai ar kadu garshu vanilas, utt.. izmerceju tos teja un noklaju kadu laukumu, tad smeereju kaartu pa virsu ar kadu skaabenu ievarijumu - bruklenu ar aboliem vai kko tml, tad atkal lieku nakamo kartu cepumu izmercetus teja vai kafijaa, tad smereju pa virsu putukreejumu, tad atkal cepumi, tad atkal ievarijums u nta tik daudz, cik kaartas un cik augstu kuuku velamie,s pasha virseja karta var uzbert kaadus riekstus vai kko ko sirds kaaro, var ari to pashu ievaarijumu :)
pectam ledusskapi, lai pastav vismaz paris h, un ir super! - man garsho! :)
es taisu līdzīgi Hotline, bet biezpienu saputoju ar saldo krejumu, nevis sviestu, angliz variants arī nav slikts, bet var pamīšus kārtas likt - vienā ievārījumu, otrā - biezpiena krēmu. Pameegjini skudru puuzni:)
200 gr sviesta
1kondenseetaa piena kaarba(iebiezinaatais ar cukuru)
1 vesela citruna sula.To visu sajauc kopaa un ielauzj iekshaa 3 pacinjas selgas cepumu.Liec leduskapii ,lai sacietee.
··· Tortes: Cepumu torte lasīt visu diskusiju (11 atbildes) –»
Kāzu tortes (6)
Vai kāds nevar ieteikt - kas cep kāzu tortes?
Mii un zjee!Tagad uz katra stuura konditorejas, kur pat bildees var apluukot, kaada modelja torti gribi!
Otrkaart ir guugles tante, treshkaart paskaties precos.lv
kur ir atshkjiriiba starp parastu torti un kaazu torti? :) http://www.google.lv/search?hl=lv&q=k%C4%81zu+tortes&meta=
Shite gaazj no kaajaam taas kaazu tortes un viesu nami, kuri nodroshina viesiibaas galdu klaashanu, nodroshina kaazu gadiijumos arii iipashu, klientu izveeleetu torti.
...29517683-SELGA Telefons 26347305 Sarmīte. ··· Tortes: Kāzu tortes lasīt visu diskusiju (6 atbildes) –»
Iepakojums tortei (13)
Kur var nopirkt iepakojumu tortei ? bez tortes :)
gemosā Būtu Tu no manas pilsētas, es konkrētu vietu nosauktu, bet Rīgā...apjautājies konditorijās, noteikti viņās var iegādāties :) Konditorejās, kur tortes un kūciņas pārdod, tur parasti arī ir kastītes - tādas plastmasas...viss atkarīgs no Tavas tortes izmēra. Ja ļooti liela, tad tiešām nezinu Lielveikalu konditorejās toč nemeklē, labāk mazajās.... eh, es ar cerēju nošpikot ideju, laikam nāksies nest rokā tādu pašu kā ir, sniedziņs apsnigs:)) ··· Tortes: Iepakojums tortei lasīt visu diskusiju (13 atbildes) –»
Kur pasūtīt torti? (18)
Kuras konditorejas būtu labākās, kur var pasūtīt garšīgas tortes? Lielums? Apmēram 25 cilvēkiem! Vajag steidzami! Protams, vēlams, lai cena nebūtu kosmiska! :))
Ideāla ceptuve ir Drustu ielā.... Esu firmas"Drusti" fane,nu loti garsigas tortes un visas maizites,mute kust .Var nopirkt Centraltirgu paviljona,ari Ciekurkalna tirgu. es arī par `Drustiem`, turklāt pieņemamas cenas! Es ar par "Drustiem"!
"Agenskalnā,pie tramvaja pieturas,uz stūra ir veikaliņš!
Lai veicas!
SIA "Drust".
Viennozīmīgi laba produkcija visām gaumēm. Pat manai, jo saldumi man ne īpaši :)
··· Tortes: Kur pasūtīt torti? lasīt visu diskusiju (18 atbildes) –»
Krēma recepte tortes garnēšanai (4)
Garšīga krēma recepte tortes garnēšanai
Saspied banānu putriņā un ar putukrējumu sakultu samaisi + cukurs, vanilīns....Ja vajadzīgs līdz rīdienai saglabāt, tad pieliec nedaudz želantīna. BIEZPIENA KRĒMS AR MANDEĻU LIĶIERI
Gatavošanas laiks: apmēram 30 min.

100 g malta biezpiena
50 g pūdercukura
50 g skābā krējuma
50 g saldā krējuma
2 ēd.k.mandeļu liķiera
(Amareto,Amanda u.c.)
1/4 ēd.k.šķīstošās kafijas (espreso)
apm.250 g svaigu ķiršu (var būt saldētie)
apm. 50 g mazu mandeļu vai bezē cepumu
1 ēd.k. rupja cukura

1. Saputo krēmu no biezpiena,pūdercukura,skābā krējuma un saldā krējuma.
2. Pievieno 1 ēd.k. mandeļu liķieri un kafijas pulveri.
3. Krēmu liek ledusskapī.
4. Ķiršus noskalo,iešķeļ un izņem kauliņus.Pievieno atlikušo liķieri.
5.īsi pirms kūkas pasniegšanas to pārklāj ar krēmu.Uz krēma vainaga formā kārto ķiršus (vēlams nelikt tuvu kūkas malām).
6. Pārkaisa ar mandeļu vai bezē cepumiem.
Lai veicas!
Labu apetīti! :)
vienkaarsji saputots saldais kreejums ar cukuru,kakao un kriksiiti van.cukura ir labaaks. (Nu nav ko jaukt klaat taas kjiimijas) un tas viss aiznjem tikai 5-10 min.(var pielikt arii biezpienu) :))))
/veca kuuku cepeeja/;)
Nem iebiezināto pienu 1bundžīti un 300gr sviestu.Sviestu saputo un tad pakāpeniski lej klāt iebiezināto pienu un puto.Galvenais lai abas sastāvdaļas būtu vienādā temperatūrā citādi`,,saziedēs,,izskatīsies tā,bet garšu jau tas nemainīs,tikai skatu .Lai veicās. ··· Tortes: Krēma recepte tortes ... lasīt visu diskusiju (4 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010