Ceļošana uz Ungāriju

Kas ir bijuši Ungārijā, lūdzu padalieties tīri praktiskos padomos ceļojot, ( tēriņi, ko ieteicams, ko nav ietecams pirkt, utt...)
Jau iepriekš pateicos!:)

joens      Cenu līmenis kā Latvijā/Rīgā, ārpus Budapeštas var būt [būs] lētāk kā pie mums.

riks      Reekjinies ar to, ka ungaari ne visai citas valodas.

strelniecs    1 Budapeštā nav ko pārāk aizrauties ar iepirkšanu, augļi pat dārgāki nekā pie mums, tos labāk ceļmalā pie zemniekiem var notirgot, tas pats ari ieturot pusdienas ir tā saucamie tūristu ielas un krogi, bet labāk pameklēt nostākus. Ja brauc ar tūristu grupu tad tur jau viss saplānots, bet par degustāciju Egērā varu teikt vienu mani smagi braucienā piečakarēja - apmeklējums kurā ietilpa zupa un vīnu degustācija bija par maksu, bet tai pašā laikā atrāvos no grupas un varēja tā piedegustēties nahaļavu... Bet kopumā ir ko redzēt!

la_femme      Ja ir krievu valodas zināšanas tad nav problēmu, jo ungāri gados to vēl pieprot :)
No Ungārijas noteikti mājās jāved vīns, ja brauc ar Impro, un būsi Tokajas vīna pagrabiņā pie Babiča kunga uzmanies ar degustēšanu, viņam tas vīns tāds diezgan viltīgs :) Izlejamos vīnus var pirkt tikai tik daudz, cik paredzēts izdzert cienājot radus un draugus pēc atgriešanās, ilgākam laikam labāk oriģinālās stikla pudelē, man joprojām no pagājušās vasaras vēl viena glabājas, un nav ne vainas :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu