Veelos uzzinaat kautko vairaak par Kipru!

Duuduu      KO Kipraa dariisi? 2004-12-10

SievieteMelnaa      Mana sapnju zeme :) Mazaa Griekjija. Maza eksotiska valstinja, kas pelna uz tuuristiem. Esmu gan redzeejusi tikai pa TV - shauras ielinjas, skaista daba, iespeejams pabuut sengriekju filozofu atpuutas vietaas. Burviigi..ehh.
Miits - runaa, ka uz Kipru nedriikst braukt kopaa ar miiljoto, jo izshkjirshoties, tb vieteejie kaa traki uz gaishaadainajiem, bet pashi smuki peec vella.:))
2004-12-10

Gramshhi      hmm...
Tiiri personiiga pieredze par Kipru,Larnako.
Vieta kur es patieshaam negribeetu atgriezties,eksotikas tur patieshaam ir ljoti,ljoti maz..Cenas neadvekaati augstas,bet serviss klibo kaa vecss zirgs uz desaam.. un veel taa drausmiigaa netiiriiba!Tuuristi shausmiigi daudz un lielaakaa dalja no bijushaa savdepa+vieteejie varbuut arii ir traki,bet nu par smukiem gan gruuti vinjus buutu nosaukt,taapat ir ar vieteejaam.
Vieniigais pluss ir siltums-tikai un vieniigi.Silti iesaku nebraukt,tad jau labaak uz Spaaniju-el fantastico!
2004-12-10

asums      Kāda problēma?
Kāp lidmaš``inā un mauc prom.
Var arī literatūru pameklēt vai netā pasērfo.....
2004-12-10

saniite      Biju Kiprā pagājušā gada janvāra beigās. laiks bija +18-+20; Tūristu baigi maz, visas kafeinīcas pamatā remontā. lai peldētos bija auksts. Pasākumi notika viesnīcā. Vispār garlaicība. Biju 4* viesnīcā, zemākas klases viesnīcā neiesaku palikt! Apkārtnē baigā nekārtība un nabadzība. Biju kūrortpilsētā Aia napa. Otreiz uz Kipru noteikti nebraukšu! 2004-12-17

sauc_kaa_gribi      ieej www.mailtender.lv nozaree tuurisms, vai atpuuta. domaaju, ka atradiisi vajadziigo. 2005-01-06

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu