Hurgada, Sakkala

Vai kāds ir bijiis Hurgada,Sakkala?Lūdzu padaliities ar savu pieredze!

LaskovijMerzavec (2004-11-10 09:25)      Hurgadaa esmu, bet Sakaala nee!
Hurgada vispaar ir ljoti netiira pilseeta! Bet toties var leetaak aizbraukt gan uz Luksoru, gan uz Kairu! Juura diezgan piesanjota un koraalji nolauzti! Imho tieshi apmesties labaak ir El Gunaa (netaalu no Hurgadas)

klaidone (2004-11-10 09:50)      Esmu bijusi Hurgadaa un El Quseir. Ja kaads brauc pirmo reizi uz eksotisku valsti, tad Hurgada ir gana interesanta,bet daudz krievu. Toties leeti. Bet ja interesee korallji, tad varu teikt, ka tik ideaalu snorkeleeshanu kaa El Quseir veel nekad neesmu piedziivojusi. Pilniigi neskarti koraalju rifi un ljoti daudz zivju. Viesniicu tur ir maz un visas augstaa leemenii. El Qoseir atrodas apm 2,5 stundu attaalumaa uz dienvidiem no Hurgadas.Paarsvaraa tur ir tuuristi no Vaacijas un Schveices.

XXX_girl (2004-11-10 16:29)      esmu bijusi, man nepatika, Tucija labaak

Dizija (2004-11-11 10:48)      Esmu Hurgadaa bijusi 5 reizes,un man loti patiik...Ar to apmesanos El Gunaa...Jo taalaak dziivosi no pilseetas,jo gruutaak buus naktii tikt atpakal uz viesniicu..Bet principaa jau kaapjot tajaa vinu "busaa" sagatavo 1 pountu un vairaak nemaksaa,jo vieteejie maksaa krietni mazaak..

vellens (2004-11-21 23:34)      Pilnigi piekritu Dizijai, nemaksa vairak par 1poundu, jo vietejie par so pasu braucienu makasas 25piastras, kas ir 1/4dala:))) Es dzivoju taa saucamaja vecaja Hurgada, bija labi, nebija super, jo musu merkis bija pec iespejas vairak apskatities un lidz ar to katru nakti prakstiski pavadijam cita viesnica, bet pabijam gan Abu Simbel, Asuanaa, Luksoraa, ari Kaira... Bet par Kairu nebiju sajusmaa, varbut nepaveicaas ar gidu... Ja gadijuma iepercies taa saucamaja jaunajaa Hurgadaa, tad labak saki, ka esi no vecas pilsetas dalas, jo tad pardeveji nosauc zemekas cenas, tas fakts, bet kauleties vienalga turpini, viniem taa ir pienemts:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu