Horvātija

Čau! Interesē Horvātija. Kas pēdējā laikā ir bijis? Cik ilgā laikā var aizbraukt ar auto, kāds ir cenu līmanis? Kad ir labākā sezona braukšanai. Kas ir jāredz? Plānoju izbraukt ap Jāņiem.

Egils22      Liidz chehijas Robezjai taa rupji jaareekjina ap 20h, ja brauc pusliidz ieveerojot aatruma ierobezjojumus... taalaak nezinu, Btw polijai labaak braukt cauri naktii, daudz mazaaka satiksme, aatraak tiek uz priekshu, nekaadi trabanti nevelkas pa priekshu uz 70..:)) 2004-04-08

St_Metrs      juunijs principaa jau robezhojaas ar ne paaraak labu laiku (tobish diezgan padaudz cilveeki), labaak kaadaa maijaa. 2004-04-08

Inguc_is      sveiki! es biju pagajsuvasar! bet ar lidmasinu, pilsetas ir lljoti smukas, obligati jaredz jura un kurort pilsetas Opatija... Zagreba pati ar, bet tur nekas iipass nav! hmm...kas han vel, cenas, ir maliet augstaas neka latvijas (pirms ES) bet tagad laikam krasi neatskirsies..:))
No turienes ar laivinju (ir tada ekskursija) Var tikt uz Venecijuju, jaaizbrauc lidz robezaj, un tad kas 15 min- un venecija...ja kas vel interesee raxti.:)
2004-04-08

sonja      biju pagaajushajaa vasaraa. Ar auto apmeeram 2 dienas.Cenas gandriiz taadas pashas kaa pie mums. Visleetaak ir Sloveenijaa.
Noteikti jaaredz dabasparki Krkaa un citi.Adrijas juuras piekraste.
2004-04-27

joens      Rīga-Split ir tikai nedaudz virs 2,000 km. Cik ātri spēj to pieveikt, rēķini pats.

www.viamichelin.com
2004-05-02

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu