Kā Jūs domājiet kas ir cēlis ēģiptes piramīdas ?

Kā  Jūs  domājiet kas ir  cēlis ēģiptes  piramīdas ?Kā Jūs domājat kas ir cēlis ēģiptes piramīdas ? Dažādi viedokļi un varianti ! Kurš ir īstais?!

Reds      amarille - prinsips ir vienkārš tikai tad ja samet akmeņus kaudzē, lai tā būve noturētos kaut 1000 gadus un nebutu šķība greiza, ir jābūt gana augstai precizitātei tai visā. Turpat Ēģiptē ir gana pussabrukušu piemēru.

Kas un kā vēl varētu būt izskaidrojams, lai gan - civilizācija, kas ir izdomājusi irigāciju, trīšu sistēmu, lai tos akmeņus paceltu augstumā, un vēl daudz citas tehniski sarežģītas lietas neesot pazinusi riteni, lai pa smiltīm būtu vieglāk tos tonnīgos bluķus vilkt... nu tā dīvaini izklausās.

Tas uz ko vispār nekur neredz atvildi ir ´Kāpēc?´ - aiz garlaicības... nu kaut kā neredz ka mūsdienās ar tehnoloģiju, kas ļautu piramīdas sabūvet relatīvi ātri un vienkārši, kad izdzīvošanas jautājums neprasa gandrīz nekādu piepūli, kāds cirstu no klints bluķus un stieptu taisīt piramīdas. Un tur tie smagakie ir pie 100 tonnām - vispār iedomāties tādu kaut kur vilkt.
2024-02-11 13:24

Epifanija      Tīrākā fizika, bluķi paši lidoja augšā ar švunku, vajag tikai atvezēties un uzmanīties, neaizlidojot līdz! Kā cilvēks var griezties ap savu asi un nenoreibt, piemēri no dailslidošanas, visur ir fizikas likumi, dažreiz pat tos ir grūti izskaidrot, daba ir neprognozējama! 2024-02-11 14:18

Julianna      Kad macijoz Reiki; mumz bija meditacija tiechi par cho jautajumu* Izmainitaa apzinjaz ztavoklii* Ko tur redzeju***Jaa; verguz; kaz ztiep toz blukjuz* Un muukuz; kuri zkaita mantraz; lai izmainitu zvaru* Pectam vizuz verguz un mantru zkaititajuz nozit* paliek tikai pariz cilveku; kaz to vizu kordinee* Bet chiiz mantraz ir chodien Tibetaa* Lielaa nozlepumaa* iedomajietiez; tiktu kadam pridurkam; pieietu pie piecztavenez un ar roku paceltu* Kaz buutu*** Par cho temu ir vidzikz jelcina apzardzez vaditajam Boriz Ratnikov/miriz jau/ vinjam tiechi tada pat vizija* Ztarp citu; vizi baznicu tornji; tiechi tadaz pat piramidaz* Zalaza cilveku energiju; zpeku un uzladee zavu Gozpodu/ne Dievu/* 2024-02-11 14:43

Epifanija      Kur nu piecstāveni, ar vienas rokas vēzienu izmainītu pasaules griešanos uz otru pusi un viss sāktu iet pretējā virzienā, man domāt pēc ātoma bumbas izgudrošanas zinātne vairs negudro kā pasaulei bojā aiziet, bet gan, kā to izglābt! 2024-02-11 15:08

Vaukskis      Senie ēģiptieši 2024-02-11 16:06

jozolsen      Biju redzēju.. Drausmīgs, smags pārcilvēcisks darbs. Lai kāds varētu izcelties pēc nāves!!
Es arī uz baznīcām skatos caur darbu un tā laika finansēm,līdzekļiem....Cik daudziem bija jāatņem labklājība (nabadzībā), lai tās būvētu..
2024-02-11 19:17

dabasmiilis      Ar skaņu ārstē cilvēkus un ar skaņu var viņus nogalināt! Ar skaņu var pārvietot priekšmetus, ne tikai pats levitēt. Piemēram telekinēze.

-Bija viens stāsts par neieņemamu cietoksni, iebrucējs šķiet nedēļu skraidījis apkārt mūriem pūšot taures vai ko tamlīdzīgu[varbūt dziedāja - tiešām neatceros!], beigās tie cietokšņa mūri sabrukuši.

Piramīdas tika būvētas pa visu planētu Zemes spēcīgāko enerģiju krustpunktos ,varētu varbūt vēl saukt par anomālajām zonām, kosmosa enerģijas utml... Planētas okupanti piramīdās šīs enerģijas izmainīja uz horizontālajām [tāds kā enerģijas kupols, tīkls, kas ieskauj visu planētu], lai pakļautu civilizāciju un ieslodzītu zemajās vibrācijās.
Daudzas no viņām atrodas zem ūdens, jo tolaik bija cits ūdens līmenis. Kad Ēģiptē cēla piramīdas, tolaik tur nebija tuksneša!

Pavisam drīz zaudētās spējas cilvēki atgūs, spēs i levitēt, i telepātija - domas sūtīs un lasīs viens otram, tādēļ nebūs vērts melot[zemās vibrācijas ierocis], teleportācija, telekinēze... Tā visa ir realitāte! Tumsas laikmetā tas viss tika nogriezts - zemās vibrācijas to neļāva praktizēt, bet tūlīt viss mainīsies!

Par senajiem ēģiptiešiem ir hipotēze, ka visi tie faroni bija no traģēdijas izglābušies atlanti, kas nodeva savas zināšanas tālākām civilizācijām, uz to fona viņi arī bija dievi. Atlanti bija ļoti attīstīta civilizācija, bet pārāk aizspēlējās dievus spēlējot, par to samaksāja!
2024-02-11 20:31

homo_ursus      It kā senie ukri. Ja jau Melno jūru tie ir izrakuši, no smiltīm Ararata kalnus pacēluši un vēl visādus pasaules brīnumus radījuši.
Nu tāda varena tauta... droši vien arī piramīdas ir būvējuši.
2024-02-11 21:45

eel86      Kā radās dievi ? No neziņas un bailēm no dabas stihijām . Dzīvojam 21 gadsimtā bet apziņas līmenis vairumam cilvēces ir pirmatnējās kopieas līmenī . Tic brīnumiem bet brīnums ir dabas parādība ko nevar iz s kaidrot bet pēc kāda laika perioda tiek saprasts . Faraonu laikā Ēğiptē valdošajaikastai bija labas zināšaasastronomijā un tie paredzējasaules aptusuus precīzi laiar to iebiedētu pārējos vergus un gŭtu varu pār tiem, tas pats turpiās arī mūsdienās ar izdoātureiğiju citpanētiešu un dievu piesaukšanu 2024-02-12 19:36

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu