Celojums.

Kads celojums ir jusu muza sapnis kur gribetu aizbraukt?

Railija20      Norvēģija, Gruzija, Šveice

Ievinjata      Neoriģināli - Eiropa.

eel86    1 Gribu iziet cauri Antarktīdai un pārliecināties ka zeme apaļa ,kurš to ir izdarījis vai vismaz mėğinājis un ir starp dzīvajiem?

DanaL      Mīlīt, ceru, ka viena pūļa daļa neuzkāpj līdz galotnei, bet otra nokrīt un nekad atpakaļ vairs nerāpjas (tas par kalniem), tāpēc tur varētu būt nedaudz mierīgāk.

CoCoSan    2 Savādi. Kādēļ sapņot tā vietā, lai ņemtu un to izdarītu.
Var jau protams saskatīties plastiskā ķirurga bildītes par ceļojumu uz antarktīdu un sākt halucinēt. Bet. Tā jau ir. Sievietes dzīvē visskaistākais ir nepiepildītais sapnis.

Ineta  3 1 Joena ieteikumi patika. Ceļojums ir luksus prece. Lietderība? Interesanti, ka Islandē čum un mudž no amerikāņu, vācu un pat ķīniešu tūristiem. Tātad varētu teikt , ka no tuvējām ziemeļu eksotikām vispopulārākais ceļa mērķis. Norvēģijā padzīvoju dažus mēnešus Vardo, piestrādājot zivju ēsmu sagatavošanā. Decembrī bija dienas, kad gaismiņa parādījās pāris stundas , ap 10-11 priekšpusdienā , bet mājai, kura dzīvojām, pagalma vietā bija....jūra. Tad vēl tie tuneļi zem ūdeņiem , desmitiem kilometru garumā , savienojoši tādas salas kā Vardo ar lielo zemi. Tuneļos bija aizliegta kājāmgājēju satiksme gaisa piesārņojuma un satiksmes nedrošības dēļ. Tā baigi neko nevajag , bet varētu aizbraukt kaut kur Somijā paslidot tā, lai nav jādomā par bremzēšanu😆

Ineta  3 1 Teorētiski nav jau slikti arī Alpos, bet es neatrodu to par normālu , februārī vasaras raibumi😆 Jūlijā bez saulesbrillēm nevar uz veikalu aiziet. Iedzīvotāji arī temperamentīgākas mentalitātes, nekā ziemeļos, kas nav mazsvarīgi . Bērnībā lasot M.Stārastes ilustrēto "Ieviņa Āfrikā" domāju , nu tur gan interesanti. Ar šodienas prātu domāju , labāk iegādāties TV un tur ar 3D brillēm ne to vien paskatīties . Tagad, sastāvot t.s. brīvajā pasaulē , neesot Dzelzs priekškaram, ir absolūti zudis Aizliegtā augļa sindroms. Visu var. No Hamburgas uz Ņujorku zem 500€ aizlidot. Bet vai vajag?? Aktuālāk nosargāt Dzintarkrastu vēsturisko aborigēnu turējumā. Ja vēl var.
https://youtu.be/q54ucBh0Ck0

baalzams      Daudz kur būts , daudz redzēts un baudīts. Nu varbūt .. Dienvidkoreja un Taivāna pavasarī, kad zied sakura? Jeb Islande ar karstajiem geizeriem un ūdenskritumiem?

abols23  1 2 Ja man būtu Zelta kredītkarte,tad ceļotu uz jebkuru vietu.Paņemtu līdzi foršu draugu/eni,cilvēku uz kuru varu paļauties.Man vieta nav svarīga,ka tik būtu jautri kopā laiku pavadīt.

joens    3 Visu pagājušo gadu lidinājos, ļoti patika biļetes par 20-25 eiro (tas par šurputurpu), šogad tādas cenas jau retāk sastopamas, ir jau 30. Tā kā atliek beigt sapņot un vajag krāmēt somu.

Ljekainiitis  2 1 Joen - kā uz Austrāliju vai Jaunzēlandi lai pa 30 aizlido ? :) Labi, pa 300 arī vēl derēs . Tad uz Polinēziju jau es kaut kā ...

DartaCC  1 2 To vien daru, kā realizēju ceļojumu sapņus!

rokons    1 Būts 5 kontinentos. Secinājums - ne viss kas tiek reklamēts, man der. Vietumis, arī valodas barjeru dēl, kā arī vietējās mentalitātes.

Epifanija  1 1 Es labprāt brauktu uz Kanādu!

Erian      Vajadzētu saņemties un uz Kambodžu aizbraukt.

mairita1971  1   Mani vilina Ēģiptes piramīdas.Kaut gan,lielākoties,gandrīz viss interesantākais ir izvests uz muzejiem vai privātās kolekcijās.Bet paliek cerība,ka vēl ir iespēja atrast Nefertiti -saules dievietes atdusas vietu,kā daudz citu interesantu pagātnes atspulgu.

Katmandu  1 3 Uz Maču Pikču.

flashlight      Aļaska.
Kāpēc- argumentu nav.
Jūtu ar sirdi, ka vēlos tieši uz turieni!

Roziine      Džersijas sala.

Eivisa      Fidži salas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu