Vai LR pilsonis ieceļo vai atgriežas Latvijā?

Lūdzu palīdziet ar pareizu formulējumu. Kā ir? Es līdz šim domāju, ka Latvija ir manas mājas un es vienmēr atgriežos mājās.
Varbūt šeit ir kāda/s kompetets?

Tinte      Nu, kuri MK noteikumi un kuri panti ir protokolā?
Autore tā arī nav uzrakstījusi.
Gaidām.
2021-11-01 16:13

rokons    1 Ko mocies. Protokols ir Administratīvs akts, ko 30 dienu laikā var Administratīvajā tiesā pārsūdzēt.
Nenokavē un viss būs skaidrs :D
2021-11-01 20:53

Julianna  4   Nekas nav dīvaini. Mēs, atdodami PSRS pases, paņēmām sia LR pases(pirmās). Plavna nolikvidēja pasu daļas uz migrantu reģistrācijas kantoriem. Vai mēs gājām protestā? Pat neviens neiepīkstējās. Kas ir sia LR? Tāda pat kā sia Maksima, sia Depo utt. Vai mēs varam būt Maksimas pilsoņi? No starptautiskā vedokļa mēs, budami PSRS pilsoņi, pēkšņi sagribējā būt maksimas bodes pilsoņi. Nu sagribējāt, jo esat duriki. Zaudējāt tiesisko, mantisko juridisko statusu. Pases atdevām brokeriem, kuri paisa un pluinī mūsu, katra padomju pilsoņa 10 tonnas zelta. Uz manu pasi katru dienu 5--6 darbības pa visu planētu. Mēs esam uz šo brīdi, Latvijā, kura joprojām ir PSRS teritorijā migranti. Jo sia LR ir jūras dibenā, šelfā, 200 km no krasta uz Zviedrijas pusi. Vot tur mūsu mājas. A šeit mēs esam ciemiņi. Tā ka no juridiska viedokļa lai cik absurdi tas neliktos, tā ir. Jā, vēl ir Satversme. Senču mantojums. Bet kas ar viņu darīts? Piecepumi, ko paraksta mironis Čakste un sekretārs mironis Ivanovs. Iepriekš zem šiem bija datums. Ja pareizi atceros 1922. gads. Tagad demōni to novākuši, lai lieki jautājumi nerastos. Un Satversme ir CITAS iekārtas produkts. Sia LR NEDRĪKST to labot un likt papagaiļu prežu parakstus zem labojumiem. Jo tad jau Sia Rimi arī varētu Satversmi labot. Da jebkura Latvijas teritorijā darbojošos firma to varētu. Izeja? Tur kur ieeja. Jāatzīst sevi par RĪCĪBSPĒJĪGU. Jādabū sasaisti ar Latviju, kāpēc te esam. Uz kāda pamata. Pretējā gadījumā mūs atzīs par dauniem un prom uz slimeniecu& koncentrācijas nometni. Jā jā. Pa Latviju stāv daudz ēku, kur bērni iztriekti no skolām, bet atremontētas. "Ārstēt" daunus. 2021-11-01 21:12

av2  2 4 Iistaa vieta kur...."iesleegt mullkki", uz robezzas? Tiessam, taa Tev tagad ir ..."probleema" ? Hmmmm...cik tas ir "sarezzggiiti, gruuti", pirms sskkeersot ....da jevbkaadas robezzas, ieiet attieciigaas valsts web maajas lapaa, un izlasiit noteikumus ? Jo ssodien, tie noteikumi, var mainiities pa dienaam. Atkariigs no situaacijas valstii utt. 2021-11-01 22:26

av2      Tad kaadu robezzu Tu iisti sskkeersoji , kur paprasiija testus , laikam jau ...."Dobeles" , ja ne valsts robezzu ?
Pa lielam ,visaa pasaulee ir vienaadi, valsts robezzas ir robezzas, ar saviem noteikumiem. Un vienalga, kaadas valsts pilsonis esi, taapat bauda pasi, ja ir noteikts, paprasiis ssodien arii tos testus utt.
2021-11-03 02:27

Piparkuka      Nu tātad- atgriežas! 2021-11-05 13:36

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu