Dzīve- svētceļojums! drīz sāksies svētceļnieku svētki- Aglonā!

viss dažādākajos veidos cilvēki virzīsies turp! ar kājām, ar velo, ar auto, ratiņkrēslā- kāda apņēmība! un kā ar Tevi?

Tessa (2017-07-03 16:08)  1 4 atslegas vards "sutiiju" (tas Geishai)
Dievs nav bazniicaa. Ne vinjsh tur dziivo, ne atrodas, ne pats vinjsh ir bazniica.
pilniigs sviests jums galvas.

estepat (2017-07-03 20:04)  1 5 jurk! Es esmu vienreiz piedzīvojis konkrētu Mīlestības Dieva pieskārienu, bet es neticu, ka tam ir kaut kas kopējs ar to ķēmu, kurš ir bībeles galvenais suflieris tiem sen-jūdiem, kuri mācēja rakstīt un kuriem, atšķirībā no tā ķēma, bija papiruss, āda&tinte. Tāds mudaks, kurš sev uzbrukušo ienaidnieku ielaiž paradīzē pie saviem bērniem-radījumiem, lai tas pierunātu cilvēkus apēst aizliegto augli, kura ēšana paaugstina intelektu&spriestspēju, lai pēc tam izdzītu&nolādētu cilvēkus- tāds- nav pat trauku lupatas sitiena cienīgs. Es varu, kā pilošs ūdens, kas izsit akmenī caurumu, turpināt rakstīt Tev pārliecinošus argumentus, ka nevar no tāda mudak-koka gaidīt, ka vairāk kā puse viņa augļu būs labi, un ka tāds mudak-koks, kas jau ir devis tik sapuvušus augļus- nav tiesīgs pretendēt uz moralizējošu pamācīšanu par Mīlestību, Cēlumu, un par savas izpratnes adekvātumu- attiecībā uz domām, ka viņš izdarot minētās- cilvēkiem kaitnieciskās- darbības vēl joprojām var pretendēt uz svētumu, cēlumu un krietna Dieva statusu! Es ceru, ka Tu novērsīsies no šī stulbuma, nekrietnības perēkļa, un sāksi saprast, kas ir cēla, un kas ir nelietīga rīcība- neskatoties uz autora ´ne-iedzimtības´ vai ieņemamo(ieņemto) amatu. Es ceru, ka man izdosies apārstēt Tavu apmātību&apjātību ar ´svētajiem´ ´svētā´ rakstiem!;)

Geisha (2017-07-04 09:31)    1 Tessa, jā tieši tā sūtīju. Ja tieši vārds "sūtīju"Tev nepatīk tad izdomā pati šim vārdam sinonīmu. Un tagad padomā pati - bērni pusaudži. Ko viņiem Rīgā darīt 3 vasaras mēnešus? Asfaltu spārdīt? Nu tad labāk lai iet ar svētceļniekiem. Varbūt kādas labas atziņas gūs.

Vieni rīko praidus, otri iet svētceļojumos. Katrs izvēlas savu. Man kaut kā Dievturi pēdējā laikā ir tuvāki. Un vēl man patīk Pareizticīgo baznīcas.

sinepjugraudins (2017-07-04 17:47)    2 Hmm... mazliet ne no autora tēmas, bet ...
* ja mums sasitas trauki, mēs nesākam bļaut- kas tas par podnieku, kurš uztaisījis tik aplamu podu, ka tad, kad es viņu izlaižu no rokām - tas sasitas, bet nez kādēļ no kristiešiem gaida pārcilvēcīgas īpašības!!!!
* Dažu politiķu dēļ jūs tak neienīstat 100% visu cilvēc? Kadēļ dažu kristiešu dēļ(kuri ir vai nu "vilki avju kūtī" ,vai tik lieli grēcinieki, kas kādā brīdī izrīkojušies nekristīgi) tiek vispārināta kristietība un kopīgi "norakstīta" kā kautkas nepieskaitāms un galīgi aplams?

estepat (2017-07-04 22:19)  1 3 jurk! Mans tēvs ir ņēmis kolhoza elektrību no mājas koridora, lai apsildītu mūsu jo-bano kolhoza hruščovku- ar caurstaigājamām istabām ar trim logiem uz ziemeļiem- lai varētu piekurināt ar podiņu krāsni un plīti un, lai nepelētu guļamistabas silikātķieģeļu mājas tālākais stūris, bet- pirms tam viņš brauca ar savu moci pa visu milzīgo kolhozu, lai sapelnītu savus graudu maisus par notrādāto gadu- viss adekvāti- bet- viņš nav atstājis uz virtuves galda 72% etiķi ar aizliegumu to novākt no galda, un nedzert, jo tad būs jaunas sajūtas un secinājumi- es ceru, ka saproti līdzību- mans zemes tēvs rūpējās par mani- galvas tiesu pārāk- par to dolbajobu, kurš Ēdenes dārzā iestādīja jaunu secinājumu&atziņu koku, kura augļus ēst aizliedz, bet kokam un augļiem tur jābūt- secinājums- bībeles dievs ir dolbajobs- konkrēts, kurš nav cienīgs manam zemes tēvam pat pedāļus nomazgāt, jurčik..;)

estepat (2017-07-05 20:23)      Ja cilvēks, jurk, vienu dzīvu suni(kurš nokodis viņa mazo bērnu) sadedzina, tad gan baznīcu avis, gan normālie cilvēki- viņu prasti tik un tā sauc par nežēlīgi atriebīgu ļaundari, bet baznīcu avis un auni sauc par svētu un visus mīlošu bībeles galveno varoni-aktieri-režisoru-operatoru- pat pēc tam, kad uzzina, ka viņš sadedzinājis un noslīcinājis n-tos tūkstošus cilvēku un dzīvnieku- dubultīgi dubultā morāle kubā un tad vēl- kvadrātā...;)

estepat (2017-07-06 23:16)    1 Ja bībeles dievs- literārajā sacerējumā, vai reālajā dzīvē(pilnīgi vienalga man) radīja slimību vīrusus un dedzināja&slīcināja cilvēkus, tad viņš nav man autoritāte- tad es viņu nicinu, un visi tie, kuriem viņš ir autoritāte- manās acīs ir nelieša slavinātāji, un es viņus varu paciest tikai līdz brīdim, kad viņi sāk reklamēt šo dedzinātāju un slīcinātāju, un tad man uzreiz viņiem jautājums- vai viņiem nebūs nekas pretī, ja es pret viņiem būšu tikpat svēts un mīlošs- kā bībeles dievs pret saviem sadedzinātajiem un noslīcinātajiem. Tā kā, jurčik- izbeidz šī riebīgā personāža reklāmu. Es varu pieciest dievu, kurš grib, bet nespēj samazināt planētas cilvēku ciešanas, bet tāds- kurš var, bet negrib atvieglot miljoniem cilvēku bada, slāpju, verdzības, vardarbības izraisītās ciešanas- tāds sūda gabals man nekad nebūs autoritāte, kur nu vēl svēts, mīlošs un cēls. Ja Tu tik daudz neapjēdz, tad Tu esi nejēga un mega-ļaundara fans.

estepat (2017-07-08 08:07)      Bet es jau rakstīju, ka bībeles dievs pret cilvēkiem ir izturējies daudz kaitnieciskāk(grēcīgāk), kā cilvēki nespēj atriebties viņam- jo nekad nespēs viņam adekvāti atdarīt- aplipināt ar kādu vēža vīrusu, noslīcināt viņu, vai sadedzināt- tā kā tu, salīdzinot ar bībeles dievu, esi dievgosniņa-bizbiz mārīte, nevis noziedznieks.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu