AirBaltic akcija

Līdz 06.04. var rezervēt lētus lidojumus.
Uz kurieni tu esi izvēlējies/-usies doties?
Es, piemēram, domāju par Tbilisi.
Un nē, šī nav reklāma.

_Biezaa_oome (2014-04-02 23:49)      Es uz Krimu noleemu aizshaut.

Pakaritampu (2014-04-03 07:23)      Gan jau ka Pakaritampu vismaz reizi nedēļā vai mēnesī izmanto Air Baltic
...
Kļūdies. Tieši no AB izvairos un lidoju tikai galīgā kraiņakā, kad citu variantu savienotajiem reisiem nav. Nēnu akcijas ir akcijas, un na haļavu arī etiķis salds, bet arī tur jautājums, cik tad gala cipars beigās sanāk :D Bet ja nomālās cenas AB ir vienādas ar Lufthansu un turkiem, tad galīgi salīdzināt nevar ne servisu ne ļotenes. Boltiks pat kapiju saviem pasažieriem nevar uzsaukt, kaut kādus reklāmas atlaižu sūdus piedavā nopirkt. Mīnuss normālajiem protams ir tiešie reisi. Un AB slavenie Dash 8 bombardieri vispār labie - lēni un skaļi.

Lucy (2014-04-03 09:15)      AirBaltic,Ŗianayr tūds,tad ar ko mēs lidojam koa????:DDDDD

Maybex (2014-04-03 09:42)      Starp cit, nupat iegāju AB lapā, kur it kā tie lētie piedāvājumi. Man vajadzīgajā virzienā un laikā kā parasti, lidojums ir pat dārgāks kā citām kompānijām. Tāpēc joprojām atturēšos.
Un vēl - ir lielaja iespēja uzrauties uz "burvīgo" lidmašīnīti Bombardieris. Ziniet, nu nemaz nepriecē tāda iespēja. Pie tam nav informācijas, kāda lidmašīna būs lidojumam.

Pakaritampu (2014-04-03 09:49)      AirBaltic,Ŗianayr tūds,tad ar ko mēs lidojam koa????:DDDDD
...
Turkish Airlines; KLM/Air France; Lufthansa; Brussels Airlines; Finnair...
Sorry, ar Rainīti vēl ne reizi nav nācies, atturos no apkakāšanas :D :D :D

serenadede (2014-04-03 12:50)      Tikko uz Atēnām nopirku:) Viss bija labi, kamēr attapu, ka nav ieklikāts koferis bagāžā atpakaļceļam. 25 EUR katrā virzienā tas maksā biļetes iegādes brīdī, bet pēc 5 min mājaslapā - jau 35 Eiriki... nu tagad būs koferīc par 60 EUR jāvizina, jo 10 dienas ar divām rokas bagāžām laikam nepavilks:)

MadaraZuze (2014-04-06 20:05)      Air Baltic - kompanija ar Lufthansa cenaam un RyanAir servisu. Stasts ir shads: cilveks pasutija biletes lidojumam no Rigas uz Braziliju, caur internetu, bet caur TAP majas lapu. Tatad - divas kompanijas: ar Air Baltic lidz Madridei un talak ar TAP lidz Lisabonai un ari lidz galam. Samaksaja tik, cik prasiija. Un liels bija shii cilveka parsteigums, kad ierodoties Rigas lidostaa atklajaas, ka cemodans uz pirmo un beidzamo lidojumu (ar Air Baltic) jaapmaksaa atsevishki. Cilveks sazinajaas ar TAP, kur tam pateica, ka nekas atseviski nav japiemaksaa, un viss ir iekljauts biletes cenaa, bet cena ir taada, kadu to ir izsludinajis Air Baltic. Cilveeks pateica paldies, un Air Baltic parstavim izstastija TAP atbildi, un paluudza kaut kadu rakstisku apliecinajumu tam, ka ir jaapiemaksaa arii gadijumaa, ja bilete nav pirkta caur Air Baltic maajas lapu. Paarstavis kljuva interesants, apsoliija tulinj noskaidrot, tad apsoliija tuulinj ar kaadu sazinaties un tad - paskatiities velreiz. Paskatijies velreiz, pekshnji atklaja, ka nekas nav jāpiemaksaa...
Ja shis butu tikai viens gadijums, tad - ok. Bet cilvekam shis bija jau 3 gadijums. Tapec arii vinja replika par Air Baltic bija iisa un kodoliiga: ".......".
Moraale: ja ir iespejams izveleties jebkuru citu kompaniju, vinjsh izvelaas jebkuru citu, nevis Air Baltic.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu