Taxi. Lūdzu iesakiet precīzāko firmu Rīgā par adekvātu cenu.

leduszieds7 (2013-09-10 14:20)      Strādāju kādu brīdi Lady-taxy.
3 mēnešus izturēju, aizgāju.
Nevaru pateikt nevienu labu vārdu.
Mašīna bija izpuvusi,akumulators vecs(nez cik reizes jāzvana šefam (Normundiņam) lai sūta mehāniķi ievilkt.
Kolektīvs...90% kā tik viena otrai rīkli pārkost!
Uz tehnisko skati(lai izietu) manai grabažai noņēma priekšējo bampēri...uzlika jaunu, kad skate izieta, veco atkal atpalkaļ, jaunais aiziet nākamajam graustam, lai izietu skati!
Mašīnas tādā tehniskā stāvoklī, ka pāris reizes bija kauns klientu vest...jo grab tā, ka klients bažīgi jautā-vai līdz galamērķim nokļūsim?
Meitenes pārgurušas, jo maiņa sākas vakarā, nevis no rīta, kā vajadzētu, lai cilvēks svaigiem spēkiem sēstos pie stūres!


Nu...veiksmīgus jums braucienus ar Ladu -Taxy!
Un vīrietis, kurš brauc, ir pats priekšnieks...laikam jau trūcīgs, ka pašam pa piektdienām, sestdienām jāstūrē..

Alvasete (2013-09-10 14:27)      Miglainā pļava - no kurienes Tev aizspriedumi, ka nevarētu nēsāt zeķes, ja vasarā karsti, nosēdi pati 24 stundas mašīnā no vietas, i krūšturī izmetīsies...

Te jau parādās, cik kurš daudz vēlas maksāt, ja vēlas braukt ar mašīnām, kurās smēķē, nu var braukt pa lēto un atmosties arī Bolderājas mežā netīšām....katrs izvēlas sev tīkamo.
Pati piestrādāju meiteņu kompānijā, klienti ir korekti,kaut kā nav diži manīti tēju piedāvājumi:)))Jo meiteņu taxi izvēlas vairāk meitenes, sievietes un bērni, vismaz es personīgi vīriešus vizinājusi esmu maz...

_Tiina_ (2013-09-10 18:53)      Panda.

spirtins (2013-09-10 20:01)  1   Vispirms jāskatās, vai interesē pati Rīga vai Rīgas apkārtne (Ādaži, Baltezers, Mārupe, Lidosta).
Takšiem licences darbībai noteiktā apgabalā izsniedz vietējā pašvaldība.
Man kā cilvēkam, kuram bieži vien jābrauc no Lidostas vai Mārupes novada - tajos gadījumos viennozīmīgi RedCab vai Baltic.
Netālu no manas mājas ir viesnīca, pie kuras bieži dežūrē Baltic, bet RedCab bāzējas ~3 minūšu brauciena attālumā. Ja man ikdienā vajag taksi, tad man vajag ātri - t.i. sarkanie vai zaļie.
Ja no Rīgas pa nakti jātiek mājās bet nav nekur jāsteidzas - tad var braukt arī ar Pandu

Zeltiite (2013-09-10 21:09)      Baltic TAXI. Ja Rīgā vajag servisu ārzemniekiem un kooperatīviem klientiem. Un vajag rēķinus, kredītkartes, vadītājus, kas ierodas laikā, runā svešvalodās, sagaidīšanas servisu lidostā. Par Alviksu norvēģi vaicāja - is it taxi??? Jau mašīnu un vadītāju ieraugot vien (kases aparāti bija jau kolēģu problēma).Mēs pēc termiņa izbeigšanās līgumu neatjaunojām. JKaut vai par to, ka ja ir koorporatīvais līgums ar pēcapmaksu, vadītajiem nedarbojas kases aparāti.

miglainaa_plava (2013-09-10 21:11)      Alveste_
Tu mani sajauci ar Mary. Diemžēl Lady taksi nebija ne kompetence maršrutu zinot, ne ātrums, ne mašīna super puper un jāgaida 30min-stunda. Parasti var jsut, ka negatīva attieksme pret dzīvi, kaut kas nepatīk.

Leduszieds_ Ja TAS vīrietis bija jūsu priekšnieks, tad tiešām jūs žēl! Šitāds pofigists! Vēl barucu ar ārzemju viesiem, kas galīgi nesaprata, kāpēc šoferis vienkārši pazūd uz 15 min.????

Panda - kaut arī lēta, šoferi super pozitīvi, tie kas jauni puiši - baltos kreklos, iesmaržojušies, vislaik apjautājas, kā man patiktos braukt, vai nepūš, vai labi jūtos. Bet muļķīgām ambīcijām. Kompetenti. Ļoti bieži naktī no darba barucu - vienkārši prieks kā cilvēki strādā. ne zu kādu mežu neved un nepiedienīgus piedāvājumus neizsaka.

ZemeGaiss (2013-09-10 23:59)      ir tāds taksis ar cenu 8880, pārspēj pat Alviksu....

Zeltiite (2013-09-11 00:11)      CENU PAR KĀDIEM PAKALPOJUMIEM TIEŠI????

leduszieds7 (2013-09-11 08:50)      alvasete..kādas vēl muļķības?
Lady Taxi maz vizinot vīriešus?????
Nu gan pateici....

kokote (2013-09-11 11:23)      Par to "laikā". Ja zinu, ka otrā rītā agri vai dajebkurā konkrētā laikā jābrauc, pasūtu taksi (pandu vai alviks) vai nu iepriekšējā vakarā vai vismaz pāris stundas iepriekš. pēdējā reizē Pandai palūdzu 15 min iepriekš brīdināt (bija ļooti agrs un baidījos, ja nu aizguļos, tad tās 15 min būs kā reiz lai "ielēktu biksēs" :)), viss bija ļoti korekti, bāgāžu iecēla izcēla, aizveda, atveda...nu tā kaut kā. Ja nemaldos cena arī atšķiras vai taksi nostopē uz ielas, vai pasūta, piezvanot dispečeram.

soferits10 (2013-09-11 13:01)      Baltic taxi, laipni kulturali un precizi !!

riks086 (2013-09-11 13:05)      Classic Taxi ir diezgan labs. Viņiem tur boss ir atvaļināta Latvijas armijas majore (jā, jā - sieviete) ar augstām disciplīnas prasībām un dzelžainu loģiku...

Alvasete (2013-09-11 20:04)      Leduszieds!
Nu lasīt ir jāmāk, es rakstīju par sevi...ne par citiem, kas ko vizina...es uzskatu 80% sievietes, 20 vīrieši, bet nu precīzi neesmu skaitījusi, neuzskatu par nepieciešamu.

Pakaritampu (2013-09-12 08:16)      Smile taxi ir lēts, bet jārēķinās, ka mašinas ir pasūdīgas. Lai gan, lai tiktu laikā no punkta A līdz punktam B, kāda tam nozīme:) Pēdējo reizi, kad uz lidostu braucu, autiņs vispār bija tads apšņurcis un pievemts. Pluss viņiem tas, ka taksi var pasūtīt jau laicīgi uz konkrētu laiku un datumu, un izmantot kā modinātaju, seviški ja lidojums naktī. Par pecizitati gan viņiem 10-nieks:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu