Ja starp lidojumiem ir jāgaida 12 stundas un vairāk.

Ar Aeroflot no Rīgas ir iespējams aizlidot uz ASV, bet nakts jāpavada Maskavas lidostā. Vai aviokompānijai ir jānodrošina viesnīca?
Mājaslapā nekāda informācija nav sniegta un gūglē arī neko atrast neizdodas. Uz epastiem tur arī nereaģē.

_Kristine_ (2013-02-16 08:35)      nav

violinn (2013-02-16 09:37)      Paņem vie tepiķīti, Maskavā neesot daudz soliņu, kur piemesties.

Tessa (2013-02-16 10:59)      ka tik kādu pasūtīt vai nosaukt par pi@#%, ui sorry, par locekli.(c)-kur? kura posta? mekleju un neatradu.

NY-Uzbeku avialiinijas,pa taisno.Chikaga garam stokholmai,javico atri,lai paspetu uz ljoteni.uz NY vel var tikt caur Frankfurti,arii nav ilgi jagaida un jakustina pecpuse.nezinu,tieshi uz kuru pilsetu tu lido,ja jau caur maskavu. tocha neesi sajaucis ar Japanu?
starptautiskaja Sheremetjevo daudz sezhamvietas,vismaz,kad tur biju,nebija problemas apsesties.
un-ja.par laika pavadiishanu jarupejas pasham.

VECA_PIEPE (2013-02-16 12:37)      Bez uztureeshanaas atljaujas Krievijaa, nakts tiek pavadiita tikai lidostaa, iipashas atljaujas zonaa, kas paredzeeta ne Krievijas pilsonjiem starp paarlidojumiem. Peec savas izveeles vari nakshnjot lidostas viesniicaa, kura ir paredzeeta speciaali shaadu lidojumu pasazjieriem, par viesniicu maksaajot peec noteiktaa tarifa.

Laimnese (2013-02-16 13:11)      Lido sveetdien ar kazahiem...ideaali...9stundas un Nujorkaa...

joens (2013-02-16 14:05)      Uzbeki virzienā pāri okeānam ir padārgi, vienīgā ērtība, ka tiešais reiss. Ar pārsēšanos viegli atrast lētāku un ļoti lētāku alternatīvu, arī caur Maskavas dažādām lidostām (tāpēc arī augstāk minēju, ka jautātājs nav uzdevis korekti atbildamu jautājumu - no Rīgas var aizlidot uz 3 Maskavas lidostām). Aeroflot starptautiskie reisi kvalitātes ziņā kotējas stipri augstu, salīdzinājušie, piemēram, ar jenķu Continental (lido no Stokholmas), ar pēdējo vairāk neesot ar mieru lidot nekad un nekādos apstākļos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu